Om mig


Jag är mitt i livet och bor med min man U som är så snäll och hjälper mig med det tyngsta arbetet i trädgården som att gräva och spetta upp stenar när jag kommer på nya påhitt(och det göra jag ofta).
Våra ungdomar (dottern M och sonen A) tycker mest att vi är tokiga. På somrarna är det de som ser till att mat serveras här hemma över huvud taget. Det är så svårt att sluta pyssla i trädgården när man väl har satt i gång så tiden bara försvinner!Då behöver man någon/några som undrar  när det blir mat ;)

Vi bor i ett 70-tals hus utanför Kalmar. Jag hoppas att vi kommer att bo här "i all evighet" för det är här jag har min plätt på jorden.

Jag glömde berätta att vi har ett par fyrfota vänner som bor här med oss också. Två stycken katter som heter Baileys och Chimay. 


Mina intressen kommer jag att dela med mig av här på bloggen och det är trädgården som får mest fokus men även inredning, böcker, katter och familjen förstås. Detta kommer dokumenteras med hjälp av min kamera som jag älskar att leka med. Fotografering är ett minst lika stort intresse som trädgården!

Bloggen startade jag i första hand för min egen del men nu när jag märker att ni också blir inspirerade och följer mig så ger den mig en extra glädje. Jag hoppas att ni följer med ig och min familj på vårt trädgårds äventyr och att ni ställer frågor, kommenterar eller önskar något som ni vill att jag ska berätta mer om :)

Om ni vill vara säkra på att inte missa någon uppdatering så kan ni lägga till er som följare av bloggen, Finns även på Facebook . Instagram och Pintarest .           Hoppas att ni får en trevlig läsning!

Kommentarer

 1. Kul! Hittade just hit. Vinkar från Nybro 👋🏼😊

  SvaraRadera
  Svar
  1. Helt enkelt hemma hos mig17 februari 2018 15:04

   Välkommen hit :)

   Radera

Skicka en kommentar

När jag läser era kommentarer så värmer det ända in i hjärteroten.
Dina tankar, funderingar, egna erfarenheter, känslor.. inspirerar mig att fortsätta att berätta om mitt trädgårds liv.

Undrar du något eller har något önskemål om något som du vill att jag ska berätta om, så säg bara till. Jag svarar på era inlägg så snart jag kan :)

❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤

Om ni inte har en egen blogg och vill lämna en kommentar så går det bra. Välj bara profilen anonym innan ni klickar på publicera knappen.

Populära inlägg