Å andra sidan...

Å andra sidan, däremot, istället, tvärtom. men, emellertid, dock...

Ja nu vet ni att Fredagar betyder att det är dags för Blommig Fredag och temat ser ni här ovan.


Det ni inte vet om är att Fredag här hemma är även " ställdigpåvågen" - dagen.
Jag tog tag i min vikt för ett bra tag sedan och varje Fredag så kollar jag vikten och jag har en "gräns" som jag inte vill passera Idag när jag ställde mig på vågen så var gränsen nådd och överskriden
Eftersom Trots att jag inte har varit pigg så har det intagits en del godis och godis innehåller socker och socker triggar igång mig och mitt sötsug.
Godis  är ju så gott...


..men å andra sidan så mår jag ju inte bra om jag går upp i vikt så nu åker den andra vågen fram. Den som jag väger det som jag ska stoppa i mig. Nu j-klar ! :)


Utomhus har de första Krokusarna börjat ge med sig. De ligger platta mot marken. De ser trötta ut....


.. men å andra sidan så har Hyacinterna vaknat upp ur vintersömnen. De sträcker på sig och deras små klockor vecklas ut en efter en :)

 

På framsidan ser det inte så nice ut just nu. Jordhögar och brädor ligger överallt..


.. men å andra sidan så är det okej eftersom golvet vid Smultronstället blir sååå bra. Jag ser fram emot tills det blir klart så jag kan börja möblera här ute :)

Jag trodde faktiskt att det skulle vara behagligt ute i dag men det kändes ruggigt när jag nu var ute och fotograferade så jag kommer hålla mig inne ett tag nu på förmiddagen,
Å andra sidan så gör det verkligen ingenting för jag har en hel del och pyssla med här inne också men först ska jag kika in andras tolkningar på veckans tema.
Om ni också vill göra det så kikar ni in på denna länk.

Ha det bäst!

Kommentarer

 1. Hej,
  det där med godis... det är ett gissel. Man både vill äta upp och inte :/

  Ha en fin helg!

  SvaraRadera
 2. I hela mitt liv har jag varit överviktig så jag gjorde en operation. Sån där med snöre runt ingången till masäcken. Fungerade jättebra men - tänk att det alltid ska vara ett men med - så fick jag cancer och fick MYCKET STRÄNGA order från läkarna att jag absolut inte fick banta. Alltså började jag äta igen och nu har jag gått upp massor. Men det var kanske viktigare att jag överlevde...jag får nog acceptera att jag är en tjockis. Nån ska ju vara det också och cancern är nu efter operation och cellgiftsbehandling borta!
  KRAM
  Susie

  SvaraRadera
  Svar
  1. Så knasigt livet kan bli. Tur att man inte vet innan hur det blir. Så tråkigt å höra att du fick cancer men härligt å höra att den är borta nu. Självklart är det viktigare att du överlevde än att du bantade!
   Ta hand om dig och tack för att du kikade in hos mig :)

   Radera
 3. Så underbart inlägg! Tack, du fick mig att dra rejält på smilbanden :-)
  Ha det bäst!
  Kram Hélena

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack och vad härligt att jag fick dig att le :)
   Kram

   Radera
 4. Hoppas man i framtiden med ett enkelt blodprov kan lista ut vad vi var och en ska gå på för bränsle. Vi är så olika designade och borde då lista ut vad som är bäst för just mig. Lättare sagt än gjort. Bra att fokus är att må bra med sig själv. Kämpa på och lycka till! Jag brukar omvandla alla dåliga inköp som jag avstår till ett perennkonto. Varje dag jag tar med en bra matlåda och inte köper färdigt så har jag tjänat in en perenn på Zetas! Det är ju sant och så mycket roligare;)
  Kram

  SvaraRadera
 5. Det var en Bra idé son jag tänker ta till mig, tack :)

  SvaraRadera
 6. Kommer säkert att bli jättesnyggt! Mina krukusar börjar nu först visa livstecken....
  Trevlig helg!

  SvaraRadera
 7. Nu börjar krokusarna se trötta ut här också, men jag har inga hyacinter, tror jag... Nu måste jag ut o kolla (å ena sidan), men det är väldigt varmt o skönt här i soffhörnet (å andra...) ;o)
  Allt gott!
  /Katarina

  SvaraRadera
  Svar
  1. Haha svårt att veta vad man ska göra och inte göra :D

   Radera
 8. Huff, det har blitt alt for mye sukker på meg også, gjennom påskeuken (og etterpå). Nå må det være slutt!
  Mye triveligere med blomstene ute. Og gulvet som blir så fint! Vi får jobbe av oss kaloriene :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja nu är det slut med socker intaget men det är ju som du säger att man jobbar ju bort dem när man pysslar i trädgården....så någon bit kan vi nog unna oss, eller vad tror du ? ;)

   Radera

Skicka en kommentar

När jag läser era kommentarer så värmer det ända in i hjärteroten.
Dina tankar, funderingar, egna erfarenheter, känslor.. inspirerar mig att fortsätta att berätta om mitt trädgårds liv.

Undrar du något eller har något önskemål om något som du vill att jag ska berätta om, så säg bara till. Jag svarar på era inlägg så snart jag kan :)

❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤

Om ni inte har en egen blogg och vill lämna en kommentar så går det bra. Välj bara profilen anonym innan ni klickar på publicera knappen.

Populära inlägg