Paradisbusken


Den 8 mars tog vi tag i risbusken på framsidan. Risbusken är en Paradisbuske som vi har varit dåliga på att hålla efter. Nu var den tvungen att flytta på sig eftersom vi ska ersätta staketet med Tujja häck.


Vi fyndade Tujja plantor på Sporsjö planskola igår för 80:-/ st. Det var inga taniga exemplar utan de va täta och höga. Allt mellan 110-170 cm.


Paradisbusken flyttade vi  som sagt redan den 8:e Mars. När vi gjorde det så  klippte jag ner den rätt så hårt och rensade bort gamla grenar. Jag var lite orolig för att jag hade varit allt för hårdhänt men jag fick se att den hade knoppar nu :)

Nu kan man lättare föreställa sig hur dt kommer att bli när staketet är borta och Tujja häcken är hög och tät. Det kommer att bli sååå bra !

Nu är det snart dags att bege sig till jobbet igen. Jag kan inte fatta varför det är så mycket roligare att jobba på hemmaplan just nu ;)

Ha en fortsatt skön Söndag !


Kommentarer

 1. Det kommer bli så bra och betydligt lugnare i täppan, när de börjar växa ihop sig lite. Det är det som är så bra med just thujan. Att man kan hitta så stora plantor som genast ger resultat :-)

  Vårkram / Therése

  SvaraRadera
 2. I do not even know how I finished up right here,
  however I believed this put up used to be great.
  I don't realize who you're but certainly you're going to
  a famous blogger in case you aren't already. Cheers!


  Also visit my site - web site - ,

  SvaraRadera

Skicka en kommentar

När jag läser era kommentarer så värmer det ända in i hjärteroten.
Dina tankar, funderingar, egna erfarenheter, känslor.. inspirerar mig att fortsätta att berätta om mitt trädgårds liv.

Undrar du något eller har något önskemål om något som du vill att jag ska berätta om, så säg bara till. Jag svarar på era inlägg så snart jag kan :)

❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤

Om ni inte har en egen blogg och vill lämna en kommentar så går det bra. Välj bara profilen anonym innan ni klickar på publicera knappen.

Populära inlägg