Jag fick ett litet ryck :)


Den här rabatten gjorde vi ca 1år efter pool bygget (2010) och det har växt. Verkligen växt!


Det är svårt att ens föreställa sig att det har varit någon ordning här men det har det , faktiskt. Hela rabatten skulle behövas grävas om men det klarar jag inte nu så det fick bli en light förbättring.

Ginsten stammade jag upp och Palmliljan som står i bakkanten delades och en del satte jag längst fram i rabatten istället för ( ja vad hette den ???) den röd/spretiga busken som tog plats på pooldäcket.


Jag fick till och med några små plantor av Palmliljan "över" som jag petade ner i ett par krukor. Känner mig lite "rik" när jag kan ta skott och föröka mina favorit växter :)

Om ni vill se hur poolbygget gick till och utvecklades så kan ni spana in det på denna länk. Vi har inte satt igång den ännu i år men det blir nog snart :)

Ha det bäst!

Kommentarer

  1. Att kunna ta delar av plantor man har och flytta runt i trädgården är verkligen lyx! Då kan man "oftare" hitta på nya projekt utan att behöva köpa allt nytt! :)
    /Kitty

    SvaraRadera

Skicka en kommentar

När jag läser era kommentarer så värmer det ända in i hjärteroten.
Dina tankar, funderingar, egna erfarenheter, känslor.. inspirerar mig att fortsätta att berätta om mitt trädgårds liv.

Undrar du något eller har något önskemål om något som du vill att jag ska berätta om, så säg bara till. Jag svarar på era inlägg så snart jag kan :)

❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤

Om ni inte har en egen blogg och vill lämna en kommentar så går det bra. Välj bara profilen anonym innan ni klickar på publicera knappen.

Populära inlägg