"Julen vara fram till Påska", men sen då ?Ja, vad gör man sen efter "Påska" med sin älskade Rumsgran? Jag gillar den skarpt men jag vill nog inte ha den framme året runt... Jag vet att det borde jag har tänkt på innan  jag köpte den men det gjorde jag inte. Vad gör ni med era? Ställer ni undan den och "glömmer bort" den? 
Jag är rädd för att om jag ställer undan den så glömmer jag den för alltid. Minnet är ju som det är nu för tiden.

Jag läste på odla.nu att ett frostfritt, ljust uterum är idealiskt för Rumsgranen. Vi har ett uterum men inte frostfritt så jag får vänta ett tag men sedan kan jag ha den där ute kanske. Där känns den kanske mer normal placerad än i vardagsrummet i alla fall (fråga mig inte varför) Plus att vi är väldigt mycket där ute när värmen kommer så chansen att jag glömmer bort den där är mindre än om jag ställer den någon annanstans. Kanske kan pryda den med Påskfjädrar till Påsk? ;)

Amaryllisen blommar nu. Si så där 2 månader för sent eller si så där 9 månader för tidigt.Jag kommer inte ens försöka spara den och få den att blomma om igen. Jag har testat det så många gånger och misslyckats var gång. När denna är överblommad så åker den på komposten. Jag är imponerad av er som får dem att blomma om år efter år.

Nu är helgen här och jag hoppas att ser till att njuta av den till fullo.

Ha det bäst!

Kommentarer

 1. Tur att de är så fina så man kan njuta av dem när de än blommar. Jag tycker det är för mycket bök och spara dem. Här hamnar de också på komposten.
  Allt gott
  Annika

  SvaraRadera
 2. Förstår ditt dilemma. Ville köpa en sådan, men visste inte var jag skulle ställa den - jag ju redan fixat smågranar i skogen.

  Kram
  //Linda

  SvaraRadera

Skicka en kommentar

När jag läser era kommentarer så värmer det ända in i hjärteroten.
Dina tankar, funderingar, egna erfarenheter, känslor.. inspirerar mig att fortsätta att berätta om mitt trädgårds liv.

Undrar du något eller har något önskemål om något som du vill att jag ska berätta om, så säg bara till. Jag svarar på era inlägg så snart jag kan :)

❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤

Om ni inte har en egen blogg och vill lämna en kommentar så går det bra. Välj bara profilen anonym innan ni klickar på publicera knappen.

Populära inlägg