Ullareds besök :)


När jag bokade biljetten till Ullared för ett par veckor sedan så kändes det helt okej men när klockan/telefonen började tjuta igår 04:50 kändes det inte riktigt som att det var ett genomtänkt beslut. Helgen hade jag spenderat på jobbet och Måndagen var min enda lediga dag för återhämtning .. 
Jaja, det var bara att knata upp.
Någon "vad-jag-måste-köpa-på-Ullareds"- lista hade jag inte med mig. Däremot så lovade jag mig själv att bara handla saker till mig själv. Inte till barnen eller gubben.


Det var rätt så lugnt när vi kom fram vid 10-tiden.Det var inga köer men där inne var det bitvis tjockt och en del hade drabbats av "flytta.på.dig-annars-kör-jag-på-dig"-sjukan. Vett och etikett verkar försvinna hos vissa människor när de kliver in innanför dörrarna på Ullared!

Jag blev nöjd rätt så fort och om jag hade kunnat så hade jag åkt hem vid 13 men bussen stod där den stod fram till 16:30 så det var bara att fördriva tiden och det blev i butikerna utanför Gekås.

Granngården ligger där bland annat och på Granngården i Ullared har de lite av varje, foder, redskap, inredning med mera. De har även produkter från Wildlife garden och där stod mitt "Mumin" fågelbord och till ett bättre pris än vad jag har sett på diverse internet sidor
. Så vad kunde jag göra? Det var ju bara att slå till :)


Ja  jag lyckades att låta bli att handla till alla andra. Det blev bara till mig , fåglarna och granen ;)

Jag är så glad att jag jobbar kväll idag så jag får chansen att vila upp mig lite och får tid på mig att fundera ut vart fågelbordet ska stå. Om jag ska vara ärlig så vet jag det redan. Jag visste det redan för ett år sedan när jag såg detta bord för första gången. Det blir helgen jobba att sätta upp det och jag hoppas fåglarna kommer uppskatta det.

Ha det bäst!

Kommentarer

 1. Vad synd att jag inte visste att du var där. Då kunde vi vinkat till varann, haha. Många fina fynd du hittat.
  Ha en fin dag.
  Kram Elzie

  SvaraRadera
 2. Haha, ja det kunde vi ha gjort;) Hoppas att du oxå fyndade Elzie :)

  SvaraRadera
 3. Ser ut att vara fina saker du handlat. Muminhuset är så vackert.
  Kram

  SvaraRadera

Skicka en kommentar

När jag läser era kommentarer så värmer det ända in i hjärteroten.
Dina tankar, funderingar, egna erfarenheter, känslor.. inspirerar mig att fortsätta att berätta om mitt trädgårds liv.

Undrar du något eller har något önskemål om något som du vill att jag ska berätta om, så säg bara till. Jag svarar på era inlägg så snart jag kan :)

❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤

Om ni inte har en egen blogg och vill lämna en kommentar så går det bra. Välj bara profilen anonym innan ni klickar på publicera knappen.

Populära inlägg