Nytt år, nytt utseende.


Morgonmys

Ett nytt år som började lite knasigt för mig men vad är det som man brukar säga? "Inget ont som inte har något gott med sig" :)

Nu när jag är sjukskriven så får jag en helt annan möjlighet att uppdatera bloggen. Har länge velat "skala av den" men har inte haft tiden/orken till det men nu har jag fått chansen :)

Jag har inte varit riktigt nöjd med dess utseende men har inte riktigt kunna sätta fingret på vad som har varit knasigt. Tittat runt på bl a era bloggar och har till sett insett att det är det avskalade som tilltalar mig. Jag vill att bilderna ska komma fram på bästa sätt och det gör dem i en enfärgad bakgrund enligt mig.
Sagt och gjort. Med hjälp av tips från Fixa din blogspot så gjorde jag även en ny Header ! Använde mig av Fotoflexer.com för att få till stilen på den. Vilka program använder ni er av? Jag ser att ni har diverse roliga ramar, ikoner mm. Alla tips tas emot med öppna armar :)

Min dag började si så där. Har haft en jobbig natt som jag inte har vetat hur jag ska sova för att få minst ont. Har trappat ner på mina tabletter som tydligen är/kan bli vanebildande. Vill inte fastna i det träsket men jag får försöka hitta en balans. Jag vill ju sova.
När klockan ringde vi 07:00 så hade jag varit vaken i tre och en halv timme. Kände att kroppen var tung som bly. Var tvungen att stiga upp eftersom dottern skulle få hem en kompis vid åtta halv nio tiden.
Åtta ringer telefonen; hon kommer vid tiotiden...Ja ja,ljusen är tända och ny bryggt kaffe i kaffemuggen. Det är bara att njuta.
Halv tio ska sonen väckas. Han ska till tandläkaren men han... VÄGRAR! Jag känner hur pulsen ökar, jag hör alla dumma hot/löften som kommer ur min mun! Till slut gör jag alla en tjänst och går ut på en promenad. Jag är hemma halv elva. Får ringa tandläkaren och ursäkta mig. Så pinsamt! Dotterns kompis har ännu inte kommit... Kom straxt efter elva. Känner hur tröttheten kommer över mig. Inte för att de vill att jag skall umgås med dem men jag känner mig väldigt o social när vi tar en fika ihop vid köksbordet.
Efter ett par timmar kommer hennes mamma och tar med båda hem till sig.
Jag drar igång "kärnkraftverket" (min dator som dånar och nästan gör så att lamporna blinkar vid varje start) och sätter mig en stund och "leker av mig". Och kan ni gissa? Jag känner hur orken kommer tillbaka . ja, inte fullt ut men jag har i alla fall inte somnat ;)

Det blev inget trädgårdsinlägg idag heller men jag kan verkligen rekommendera böckerna som står på min hylla i köket. Ni ser dem på bilden här ovan. Dessa bläddrar jag i och kommer på hur många projekt som helst och vilka blommor som jag bara MÅSTE ha :)

Nä, nu måste jag ta och använda mina sista krafter till att laga middag. Hoppas att jag får sova i natt!

Tack för att ni tittade in och att ni har tålamod med mitt förändringsarbete på Bloggen :)
Kommentarer

Populära inlägg