Semester Del 1


Vi har tidigare år åkt iväg med vår husvagn på sommaren men eftersom vi sålde den i våras så bestämde vi oss för att testa på att hyra en husbil och testa på det livet.
 

Vi lärde oss fort att åker man runt i husbil så hälsar man på alla husbilar som man möter. Jag kan inte minnas att det var så under de 16 år som vi hade husvagn men vi lärde oss fort och det har hejats på en hel del denna veckan :)

                 

Vi startade resan i Kalmar och vårt första mål var Eskilstuna och butiken Gecko. U har länge velat ha en Gargoyle och han till och med förberedde platsen för den i vår trädgård innan resan. Innan vi ens visste om vi skulle få med oss hem ett litet "monster" eller inte.

Det var första gången som vi var där på Gecko ( Länk till deras hemsida finner ni HÄR )och det var nog som jag hade föreställt mig. Inte så stort men med fina växter och prylar till trädgården. 


                    

Först såg vi ingen större modell av Gargoyles men så stod den där. Vårt lilla tjuriga "monster". U vart lycklig :)


Efter Eskilstuna så begav vi oss till Vadstena för vår första husbils övernattning. Det var ingen vidare skyltning till ställplatsen men när vi väl hittade rätt så var vyerna magiska. Närheten till slottet och staden var guld värd. Det var skönt att kunna strosa runt där och njuta av en god öl i solen på en uteservering och sedan gå hem till bilen och lägga sig.

            



Vi stannade bara en natt och det var tur. Vi fick nämligen till oss att dagen efter som vi hade åkt så hade Vadstena haft översvämning. Det hade varit mindre kul att få uppleva.




Vadstena vill vi däremot besöka igen. En stad helt i vår smak! 

Slut på del 1 :)

Ha det bäst!


















Kommentarer