Stjärnhimmel i dammen


Jag är så glad att vi gjorde slag i saken och byggde den upphöjda dammen. Vi har lite saker som vill vill justerar till lite men i det stora hela så är vi jättenöjd.
Dammen gör trädgården lugnare samtidigt som det händer något. Låter motsägelsefullt men ni förstår mig kanske ändå. Jag hoppas det  i alla fall.

Min tanke från början var att hålla dammen fri från allt som man kan kalla för "piff" men det har liksom "trillat" in lite "pryttlar" efterhand trots allt.

Prydnadsgräset som jag blev kär i på resan nere i Skåne är planterad där och nu ser man att det var ju "nödvändigt" att ha det där. Dammen fick ett så mycket mjukare intryck eller hur?


Ingen damm utan en näckros. Jag tror till och med det finns en "lag" som säger att man måste ha en näckros om man har en damm. Visst är det så? ;)
I den stora dammen har vi en vit näckros så här fick det bli en rosa. 
En fontän och en rök maskin har också hamnat här men belysning kan man aldrig få för mycket av så när jag såg...

... denna belysning på vattenliv.se så kunde jag inte låta bli att köpa den. Ja, jag vet. Jag är hopplös!

Lampan som jag föll för (var på rea också, det hjälpte) består av 13 st led lampor som är böjbara och som man kan ha både på torra land som i vattnet. Hur bra är inte det? Saker som man kan använda på olika sätt det gillar jag.




Nu hamnade de i vattnet straxt under vattenytan och jag gillar hur lamporna ser ut som små stjärnor som har landat där i. En alldeles egen stjärnhimmel.

Är jag nöjd med mitt inköp? Svaret är ja :)


Ha det bäst!




Kommentarer

Skicka en kommentar

När jag läser era kommentarer så värmer det ända in i hjärteroten.
Jag svarar på era kommentarer så snart jag kan.


Om ni inte har en egen blogg och vill lämna en kommentar så går det bra. Välj bara profilen anonym innan ni klickar på publicera knappen.