Årets första inlägg. Vad ska det handla om månntro?






Jag startade den här bloggen Maj 2011. 10 år har snart passerat. Galet!

Min tanke då med bloggen var att ha den som min egna trädgårdsdagbok. I början  gjordes det inlägg med jämna mellanrum. Nu däremot är det längre mellan mellanrummen .
Vad detta beror på vet jag inte riktigt. Det är ju inte det att vi inte gör lika mycket som vi gjorde i början. Vi har ju fortfarande projekt på g men visst, de är inte alltid utomhus så en ren trädgårdsblogg kan jag inte säga att Helt enkelt hemma hos mig är. Mer en livsstilsblogg. Det dyker liksom upp på det ena och det andra här.

Ibland är det trädgård, ibland böcker, katter inredning m.m.

Det är lite mer pyssel att skriva ett inlägg på bloggen. Ett pyssel som jag tycker är trevligt men visst det är inte lika lätt som att lägga ut på Instagram eller Facebook eller hur?. Det känns som att dessa forum har ersatt bloggar på gott och ont. Tanken med Instagram och Facebook var från början att det skulle vara snabba, korta inlägg men nu ser jag att det blir längre och längre inlägg där och jag gör det också ibland eftersom det är ju så smidigt.

Jag känner inte att jag är redo att lägga ned Helt enkelt hemma hos mig. Så det kommer fortsätta att dyka upp inlägg lite då och då. Både personliga och med olika innehåll. Inte bara trädgård utan om allt möjligt som dyker upp i mitt liv. Vad tror ni om det? 
Jag tänkte att jag ska börja med att berätta mer om mig själv. vilket jag inte tror att jag har gjort tidigare.
Vem är jag, vad tycker jag om och så vidare. Det får bli mitt nästa inlägg så nu kan ni passa på att ställa frågor om det är något ni undrar över och jag ska försöka svara på dem så gott jag kan .

Ha det bäst!






Kommentarer

  1. Spännande det där... ..vad som är enkelt. Jag som fotar med systemkamera, rawfiler som sen redigeras tycker att publicering på instagram blivit knöligt och omständligt. Det började när man tog bort det enkla sättet att dela via datorn. Att sen skriva text är för mig så mycket snabbare på ett tangentbord än på telefonen. Men häromdan såg jag tips om hur de delar till instagram nuförtin så vem vet...

    God fortsättning på 2021! Carina

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ja vad som är enkelt är så olika . Jag använder både systemkamera och mobil. Redigerar dock i vanligaste fall på LR i mobilen.
      Jag håller med dig om att det är så mycket enklare att skriva på tangentbordet vid datorn. På mobilen blir det lätt felstavningar för mig. Har för klumpiga fingrar ;)
      Det hade varit toppen om man kunde lägga in bilder på Instagram när man sitter vid datorn och inte bara på mobilen.

      Önskar dig detsamma, god fortsättning!
      /Sylvia

      Radera

Skicka en kommentar

När jag läser era kommentarer så värmer det ända in i hjärteroten.
Jag svarar på era kommentarer så snart jag kan.


Om ni inte har en egen blogg och vill lämna en kommentar så går det bra. Välj bara profilen anonym innan ni klickar på publicera knappen.