Ni som jag har säkert redan fått  Impectas nya frökatalog. Jag brukar riva upp den med en gång och klicka hem ett antal påsar men inte i år, inte än. Vilket igår visade sig vara tur. Vad jag menar med det får ni se inom kort.

Det har inte funnits tid för vare sig frö beställning, trädgård eller julförberedelser. Den senaste veckan har varit fokuserad på vår dotters flytt.


 Hon flyttade till sin egna lägenhet i Fredags. Inte så långt ifrån oss utan precis så där lagom långt bort. Hon får vara för sig själv men ändå så är vi så pass nära att vi kan komma dit på ett kick. Känns skönt.

Det är absolut ingen stor lägenhet men det blev ett antal turer fram och tillbaka och där emellan turer till det stora blå-gula varuhuset. Tack för att vi har IKEA i vår stad :)


Vi själva har knappt hunnit reflektera över att vi nu är ensamma hemma. Däremot så syns kaoset efter att M har flyttat. Allt är upp och ned. Vi ska få in våra kläder i hennes gamla rum . Så nu har byråar från olika rum i huset flyttats in där. Tyvärr är de i olika färger så de måste målas om men inte nu. Väggarna hade också behövt få en omgång färg på sig men inte nu.

Nu gäller det bara att få ett kaos att bli mindre kaos innan julen står utanför dörren och bankar.

Ha det bäst!

🎔

Kommentarer