Har landat i soffan efter en helg på Öland.
Årets höstning blev aningens senare än tidigare år men vi hade turen på vår sida när det gällde vädret. Lördagen bjöd på en relativt vindstilla dag och temperaturen var helt ok . Idag, Söndag, däremot så vaknade vi till blåst och småregn. Inte behagligt alls till fem öre men vilken tur att Lördagen inte var sådan.

Listan på vad de önskade få hjälp med (min mans syster och svåger) var inte lång. Klippa till lite träd, rensa några lådor... mycket mer än så var det inte. Stunderna vid brasan och eldkorgen blev desto längre. Så mysigt :)

Höstningen har blivit en tradition som vi alltid ser fram emot.Det är kul att fixa i ordning i deras trädgård samtidigt aaom vi umgås. Tiden bara rusar iväg och det är ett klart bevis på att det är trevligt, eller hur?

Ni kan läsa mer om våra tidigare höstningar HÄR.

Till våren så kommer de till oss och jag vet redan nu att vår lista till den dagen kommer vara längre än vad deras var . Det är en hel del som vi inte hunnit med att göra som vi hoppas får hjälp med då men innan vi är där så ska julen firas, sådderna gros.. Ja ja, en sak i taget eller hur? :)



Jag hoppas att ni har haft en helg så som ni ville att den skulle vara.

Ha det bäst!
🎔

Kommentarer