Solen skiner och jag är ledig och då passar jag på att förbereda mig och trädgården för ett kyligare väderlag. Huruvida man tycker om det eller ej spelar ingen roll det kommer men jag vill inte behöva springa ut i all hast och bära in Pelargoner med mera. Jag gillar att vara förberedd :)


Så därför står nu lerkrukorna som jag köpte på Cesars trädgård inne i växthuset. Under de tömda tomatkrukorna. De gav oss tomater länge och mycket men krukorna var allt för små. Så det blir att köpa större nästa år.


Fröpåsarna och trädgårdstidningarna får följa med mig in. Fukten är inte så bra för vare sig rön eller lektyr.


Pelargoner har jag haft ståendes lite här och var i trädgården men nu börjar jag samla ihop dem. De får stå på bordet på smultronstället som är precis bredvid vår inglasade altan.Där  står de skyddade  från regnet men när kylan kommer så är det inte långt för mig att bära in dem till altanen.

Har ni börjat förbereda er ?

Ha det bäst!
🎔

Kommentarer

 1. Inte förberett mig direkt men när jag i dagarna rensat i trädgården har jag passat på att plantera perenner jag har ute hela året i större krukor och tagit vara på kopparstarrsplantor jag rensat bort. Satt många tillsammans i en större kruka för att ha som höst och vinterfägring i trädgården.
  Ha det gott!
  Birgitta

  SvaraRadera
  Svar
  1. Låter som att du har haft sköna dagar i trädgården.
   Önskar dig en fortsatt go dag !

   Radera

Skicka en kommentar

När jag läser era kommentarer så värmer det ända in i hjärteroten.
Dina tankar, funderingar, egna erfarenheter, känslor.. inspirerar mig att fortsätta att berätta om mitt trädgårds liv.

Undrar du något eller har något önskemål om något som du vill att jag ska berätta om, så säg bara till. Jag svarar på era inlägg så snart jag kan :)

❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤

Om ni inte har en egen blogg och vill lämna en kommentar så går det bra. Välj bara profilen anonym innan ni klickar på publicera knappen.

Populära inlägg