Materialval i trädgården

Återkommande tema i trädgården Jag gillar när växter, olika material återkommer i trädgården. Det ger en känsla av ...trygghet. Man känner igen sig när man går från rum till rum.
Sten kan man göra mycket kul med. Vi har lagt de vi har grävt upp runt rabatt kanterna på en del ställen. "Fin stenen" har hamnat vid dammen. Mindre variant av sten är grus och det återkommer på flera ställen och jag har nytt ställe på g som jag vill ha grus på.
Trä i olika användningsområden/installationer finns överallt här hemma och de är eller blir inoljade i nyansen Kilsbergen . Sedan har vi armeringsmattorna. Rostiga, ståendes på höjden, breda, smala. Helt underbart material som vi har haft på olika sätt och ställen i vår trädgård i ett antal år nu.

Vi använder dem på olika sätt. Klätterstöd, avskiljare, insynsskydd och nu vårt senaste pyssel, som en grind. Jag har andra idéer också men vi får när det blir. Idéerna sinar inte. I alla fall inte än :)

Vilka är era favorit material i trädgården och varför? Berätta gärna .

Ha det bäst!
🎔

Kommentarer

 1. Mycket inspirerande bilder. Jag gillar ju det som blir rostigt men har inte vågat mig på armeringsmattor än. Grinden är ju bara för fin.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack för dina ord och var inte rädd för att ta tag i armeringsmattor. Det är ett tåligt material :)

   Radera
 2. Bärliga bilder från din trädgård! Jag gillar också att använda armeringsmattor i trädgården och så sten förstås. Två material jag inte kan vara utan.
  KRAM/Susie

  SvaraRadera

Skicka en kommentar

När jag läser era kommentarer så värmer det ända in i hjärteroten.
Dina tankar, funderingar, egna erfarenheter, känslor.. inspirerar mig att fortsätta att berätta om mitt trädgårds liv.

Undrar du något eller har något önskemål om något som du vill att jag ska berätta om, så säg bara till. Jag svarar på era inlägg så snart jag kan :)

❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤

Om ni inte har en egen blogg och vill lämna en kommentar så går det bra. Välj bara profilen anonym innan ni klickar på publicera knappen.

Populära inlägg