Nordlunds trädgård

"En relativt ung trädgård där upptäckarglädjen i odlandet har fått olika uttryck i smarta spaljelösningar. Mycket rosor, buskar och perenner."Det var varmt och solen stod högt upp när vi kom till Nordlunds trädgård. Jag försökte hitta skugga men här fanns det inte som i den förra trädgården, stora träd att söka skugga under.Däremot fanns det bland annat en variant av Ulla Molins vattenspegel. Jätte fin! Något som jag önskar att jag kan finna plats till i vår egna trädgård.

Upptäckarglädjen  fann vi lite var stans i  trädgården. Både i planteringar och att använda saker på annat sätt än vad det är tänkt från början. Något som ni vet att jag gillar :)

Här fann vi Soppskedar upphängda på väggen  med taklök i, Armeringsmattor som klätterstöd och i dem fanns det inflätade slanor. Snyggt!Värmen tog ut sin rätt på oss båda så när vi satte oss i bilen var det nära att vi bestämde oss för att hoppa över nästa trädgård. Vilken tur att vi inte gjorde det.. ;)


Femte och sista trädgården får ni se i nästa inlägg. Fler bilder från denna (och de andra vi har besökt) trädgård finner ni på bloggens Facebook sida under albumet Tusen trädgårdar 2018.

Ha det bäst!
🎔Kommentarer

Populära inlägg