Självförsörjande
Lite senare än vanligt, men idag klippte jag ned Elefant gräset och pinnarna spara jag förstås.Fick mig en liten avkopplande stund när jag satt där och skalade dem:)

Vad jag ska ha dem till, kanske ni undrar? Jag har dem bland annat som markörer i tex kryddtunnan som ni ser här i bild. Jag petar ned en liten pinne där så raden börjar och en där den slutar. För det mesta får de vara i fred men ibland retar skatorna extra mycket med mig.. De gillar också dessa pinnar. Perfekta att bygga skatbo med om jag har förstått dem rätt :)
Annars så har jag dem mest som stöd för växter som behöver lite stöd i vardagen.

Sparar ni på era eller åker de på komposten? Om ni spara dem använder ni dem på liknadne sätt som jag eller sitter ni inne med ett super duper tips på vad dessa bambu pinnar är perfekta till? Dela i så fall gärna med er av det :)

Ha det bäst!

🎔

Kommentarer

 1. Perfekt att kunna spara växtmaterial! Jag är lite periodare, ibland sparar jag och ibland orkar jag bara inte. Roligt att ha hittat till dig och tack för att du tittade in hos mig.

  Kram Louise

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag är som du, periodare :)
   Önskar dig en skön helg!

   Radera

Skicka en kommentar

När jag läser era kommentarer så värmer det ända in i hjärteroten.
Dina tankar, funderingar, egna erfarenheter, känslor.. inspirerar mig att fortsätta att berätta om mitt trädgårds liv.

Undrar du något eller har något önskemål om något som du vill att jag ska berätta om, så säg bara till. Jag svarar på era inlägg så snart jag kan :)

❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤

Om ni inte har en egen blogg och vill lämna en kommentar så går det bra. Välj bara profilen anonym innan ni klickar på publicera knappen.

Populära inlägg