Klarblå himmel :)Vilken lycka att komma hem efter jobbet och kunna njuta av +20 , sol och klarblå himmel! Det gäller att passa på när tillfälle ges. I morgon väntas det kyligare väder igen men men Våren är på g och till och med Igelkottarna har vaknat och njuter av värmen. Härligt!

Som sagt , det ska bli kyligare men det går ju inte ann att ha en vintrig header på bloggen. Visserligen så är det bara en en vecka sedan som vi vaknade upp till ett vinter landskap. Bakslag kommer det bli men inte något sådant.. eller?


Ny header var det och så får det bli. Nu är det Vår ! :)

Ha det bäst!

🎔

Kommentarer

  1. Mmmm ... visst är det härligt med en klarblå himmel! Det börjar verkligen kännas som vår nu även om nätterna fortfarande är kalla. Och att igelkottarna redan vaknat, det är väl ett vårtecken om något. Dina ljusgula korkusar är ljuvliga!

    Ha en skön vårvecka!
    /Anita

    SvaraRadera

Skicka en kommentar

När jag läser era kommentarer så värmer det ända in i hjärteroten.
Dina tankar, funderingar, egna erfarenheter, känslor.. inspirerar mig att fortsätta att berätta om mitt trädgårds liv.

Undrar du något eller har något önskemål om något som du vill att jag ska berätta om, så säg bara till. Jag svarar på era inlägg så snart jag kan :)

❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤

Om ni inte har en egen blogg och vill lämna en kommentar så går det bra. Välj bara profilen anonym innan ni klickar på publicera knappen.

Populära inlägg