Pst! Imorgon kommer de lass lastade med.... Ja med vadå? ;)

Ja det var så jag avslutade gårdagens inlägg och nu kommer svaret..


.. lass med grus har kommit hit.Nu ska äntligen det där "sista" bli klart.
Tanken var att vi skulle åkt till Skåne denna veckan men saker och ting ändrade sig så då passar vi på att köra grus i stället. 
Vi började med att göra i ordning borta vid grannens garage. Vi gjorde en gång där mellan och bakom dammrabatten och den senaste rabatten. Detta för att vi ska komma åt lättare att skörda Rabarberna som växer i dammrabatten samt komma åt ogräset på ett enkelt sätt.

Som botten , under gruset så lade vi ett lager tidningar istället för markduk. Vi har gjort så i många år och på fler ställen och vi tycker att det fungerar minst lika bra som den dyrare markduken. Reklamen är ju trots allt gratis och dagstidningen har vi hur eller hur .  U körde skottkärran (utan luft i hjulet) och jag krattade ut gruset efter hand. Effekten av gruset lät inte vänta på sig. Allt föll liksom på plats!

Växterna framhävdes och Ölands stenen  som vi har byggt upp runt ena rabatten , framhävdes också. Allt kom till sin rätt. 
Inte för att jag trodde något annat men det är ändå samma häftiga känsla när det blir så bra ;)

Grushögen har minskat något men ännu så länge är det en hel del kvar och tur är väl det. Vi har ju fler ställen som gruset ska få göra underverk.

Får se hur mycket vi hinner innan Skåneresan blir av men det blir klart när det blir klart .

Ha det bäst!
Kommentarer

Populära inlägg