Färgklick vid vår garageuppfart

Självklart så kunde vi inte låta bli att handla på oss lite växter när vi besökte Skåne och helt plötsligen fick vi en ny färg (straxt utanför) i trädgården.


Innan vi åkte till Skåne så fick jag hem tidningen Allt om trädgård. På framsidan av den tidningen var det en bild på en underbar Lilja i en härlig Orange färg. 
Jag blev lite småkär i den och tänkte att jag får allt försöka leta upp vart man kan beställa den men det får vänta tills vi kommer hem.


Tur var väl det att vi väntade. När vi kom till Åbergs trädgård så fick jag se ett litet hav av svävande, Orange Liljor och de var till ett bra pris också. Så det spelade ingen roll att det inte var ljust den sorten som var på tidningens framsida. Två av dessa fick följa med oss hem ...


... och planterades i vår blomlåda vid garageuppfarten. Det blev en trevlig färgklick och nu har jag beställt Tulpaner i liknande färgskala. Vågar knappt säga det men jag längtar nästan redan till nästa vår :)

Ha det bäst!Kommentarer

  1. Så söt rabatt! Tigerliljan och gräset gillar varandra, men blir det inte mycket vattning i en så smal låda?

    SvaraRadera
    Svar
    1. Jag tror till och med att det är en förälskelse där i lådan 😉Trots att det inte har regnat så värst så har vi knappt behövt vattna. Vi är dåliga på att vattna här så jag tror nästan att de är härdade 😊

      Radera

Skicka en kommentar

När jag läser era kommentarer så värmer det ända in i hjärteroten.
Dina tankar, funderingar, egna erfarenheter, känslor.. inspirerar mig att fortsätta att berätta om mitt trädgårds liv.

Undrar du något eller har något önskemål om något som du vill att jag ska berätta om, så säg bara till. Jag svarar på era inlägg så snart jag kan :)

❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤

Om ni inte har en egen blogg och vill lämna en kommentar så går det bra. Välj bara profilen anonym innan ni klickar på publicera knappen.

Populära inlägg