Jag längtar...

Längtan-något nödvändigt för att  kunna uppskatta det vi har?


Godmorgon :) Har ni sovit gott? Hoppas det. Här har det väl varit si så där. Vilket det har varit länge nu. Jag längtar efter en lång natts sömn. Utan funderingar.. grubblerier..

Stenrabatten

Alla längtar vi efter något. Ibland längtar jag efter att trädgården skulle vara klar. Tänk om man hade möjlighet att bara lyfta på luren så kommer någon och fixar till den. Precis så som jag önskar.
Samtidigt så tänker jag; vad trist det skulle vara. Att inte känna att den här trädgården har vi gjort allt själva i. Jag har faktiskt rört varje sten i sten rabatten med mina egna händer,

Pussenästet 

Vi har planerat och gjort trädgården efter hand som vi har haft ork, tid och pengar. Inga snabba lösningar här inte. Vilket ibland har/är jobbigt men men..


... när det väl har blivit klart så har vi kunnat njuta av det som vi har åstadkommit,


När jag tänker tillbaka på vad vi har gjort så blir jag smått imponerad. Uteplatser, växthus, gångar, pool m.m Utan underbara U så hade det aldrig gått och just nu är min längtan efter honom olidlig. 
Han åkte i väg i början i veckan och det känns tomt på alla plan men snart är han hemma igen :)Kika in HÄR för att se vad andra längtar till :)

Ha det bäst!

Kommentarer

 1. Låter ändå som ni har en bra mix mellan jobb och njutning. Men visst vore det underbart och är att kunna ta in 'nån' kanske mest maskiner. Vackert har ni det och det ser ut som ni gjort mycker mer än lite grann :)

  Trevlig helg! Carina

  SvaraRadera
  Svar
  1. Oftast är jobbet en njutning på en och samma gång :)

   Radera
 2. Det låter bra, det där. Man ska tänka efter och inse allt man gjort istället för att se det som inte gjorts (än). Ni har gjort hur mycket som helst! Inspirerande foton!

  SvaraRadera
 3. Visst vore det skönt att få hjälp med vissa saker. När vi dränerade om, passade vi på att få hjälp med att skrapa bort jord och jämna till på vissa ställen. Så skönt! Det hade blivit mycket grävande för hand och troligen inte gjort.
  Ha det gott!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Smart att passa på medans maskinerna ändå var på plats :)

   Radera
 4. God-lördagsmorgon!

  Visst kan man ibland ha drömt om att få hjälp med att genomföra nån idé man har tänkt ut. Men precis som du skriver så vore det ju supertrist att låta andra skapa det man själv vill!

  Och känslan när man är klar är helt underbar!

  Ha en bra helg!

  //Veronica

  SvaraRadera
 5. Det är bra att se tillbaka på allt man åstadkommit, och viktigt att njuta.
  Ni har fått till en riktigt fin trädgård.
  Trevlig helg /Marika

  SvaraRadera
 6. Da har du virkelig fortjent å nyte, (og det kan man vel lengte etter?).
  Hadde jeg ikke gravd og lagt ned 1000-vis av løker i høst, hadde det ikke vært så mye å lengte etter, i hvert fall ikke tulipanblomstring...
  God helg!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja jag försöker njuta av trädgården året runt. Vill ta vara på det som vi har åstadkommit. Det gäller att njuta i nuet.Jag hoppas att ni gör det samma :)

   Radera

Skicka en kommentar

När jag läser era kommentarer så värmer det ända in i hjärteroten.
Dina tankar, funderingar, egna erfarenheter, känslor.. inspirerar mig att fortsätta att berätta om mitt trädgårds liv.

Undrar du något eller har något önskemål om något som du vill att jag ska berätta om, så säg bara till. Jag svarar på era inlägg så snart jag kan :)

❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤

Om ni inte har en egen blogg och vill lämna en kommentar så går det bra. Välj bara profilen anonym innan ni klickar på publicera knappen.

Populära inlägg