2017 års första inlägg

Är ni vakna? Var ni uppe till tolv eller längre?

Jag kämpade för att hålla mig vaken. När klockan var 22 så ville jag bara dra täcket över mig men jag höll ut. Fråga mig inte hur men U och A höll mig vaken. De lät aldrig mina ögonlock falla ned.


Vi tolv sköts det raketer.U och A hade köpte ett par "tårtor". Jag hade klarat mig bra utan men de ville ha. Jag tycker att det räcker med att kika på raketerna som skjuts vid 17-tiden inne i stan. Collaget här ovan är fotade där ifrån.
Raketerna från natten lyckades jag inte fånga så bra på bild. Vad jag vet skall tilläggas . Jag har inte lagt in bilderna från kameran ännu.


Idag är det grått ute. grått men med behaglig temperatur. Jag tror att jag ska ta mig en runda och bland annat rensa bort blad i fågelbadet.

Hur är det med er? Ger ni Nyårslöften? Jag har slutat med det för länge sedan . Jag bryter dem med en gång nästan.
Däremot så försöker jag hitta något som jag ska "försöka "fixa . 
"Försöka", passar mig bättre. Inga krav, ingen besvikelse om jag misslyckas.
Jag har hittat ett försök projekt för året. Påbörjade faktiskt redan förra året. Blev lite på automatik när vi har renoverat..

2017 ska gå i rensningens tecken. Jag ska ta en del i taget. Tömma, rensa, slänga, sortera, hitta rätt förvaring. Minst en "rensnings zon " i veckan ska det bli och jag tänker börja redan i dag.


Jag tänker ta tag i ett av skåpen i tvättstugan. Det ni ser här är ett av de välorganiserade.... men jag känner att det kan göras bättre.
Det finns tyger där som jag har sparat till framtida behov. Behovet har inte dykt upp de senaste 5 åren.. Bort med dem!

Ja nu vet ni vad jag ska hitta på idag :)

Jag önskar er en riktigt skön första dag på 2017.

Ha det bäst!

Kommentarer

 1. Haha, jag känner igen mig. Trots att jag är kvällsmänniska så är nyårsafton en av de segaste kvällarna/nätterna på året. Nyårsdagen är desto mysigare, lugn och stillsam och perfekt för att städa ur ett skåp :).
  Gott Nytt År!
  Lotta

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag älskar "dagarna". Juldagen, Nyårsdagen.. allt är så mycket lugnare då :)

   Radera
 2. Jag höll ut till halv ett, sen blev det kudden ;) Och raketer skjuter vi aldrig, men vi tittar gärna på vad andra skjuter upp.
  Smart med rensning, har själv tänkt nåt liknande, här skall rensas i år!

  Kram och gott nytt år till dig!
  GUnilla

  SvaraRadera
  Svar
  1. Halv ett, jag sov nog då :) Jag har så svårt att hålla mig vaken. Mycket beror nog på att jag stiger upp 0420 varje arbetsdag. Det sliter. Det märker jag nu..

   Radera

Skicka en kommentar

När jag läser era kommentarer så värmer det ända in i hjärteroten.
Dina tankar, funderingar, egna erfarenheter, känslor.. inspirerar mig att fortsätta att berätta om mitt trädgårds liv.

Undrar du något eller har något önskemål om något som du vill att jag ska berätta om, så säg bara till. Jag svarar på era inlägg så snart jag kan :)

❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤

Om ni inte har en egen blogg och vill lämna en kommentar så går det bra. Välj bara profilen anonym innan ni klickar på publicera knappen.

Populära inlägg