Varde ljus

Vi är inne i en mörk del av året. 

Det vet vi alla men man får ta till alla knep man kan för att mota bort det mörka.


Vi har lampor lite här och var i trädgården. Inga avancerade uppkopplingar. En förlängnings sladd och en dosa, sedan är det klart!
Ingen toppen lösning och absolut ingen permanent lösning (har haft det så i ca fem år, om det räcker...) men det är en lösning som passar oss bra. Just nu och det brukar fungera bra. 
Det är bara när det kommer en större ängs regn som det ibland kan slockna och det beror på att fukt har kommit in i kontakten, trots vår lösning med påse runt om... 
Oftast har det räckt med att se till att det blir torrt och sedan har det fungerat igen men för ett tag sedan slocknade vår slinga i pergolan, vid ros stigen och då hjälpte inte det...
Den hade gett upp och det för gott.
Mörkret lade sig över vår trädgård som ett tjockt, mörkt täcke. Satt man inne och tittade ut på kvällen så var det bara, svart. Otroligt trist och omysigt.
Jag vill kunna njuta av trädgården året om. Både utomhus och inomhus.
Nä, en ny slinga var tvungen att köpas in och till slut fann vi en som vi tyckte var okej och nu...


.. varde det ljus igen, i vår trädgård :)


Tog en mer överskådlig bild med min mobil men det blev inte den bästa bilden men ni kan i alla fall få en överskådlig bild.

Kan avslöja att det var inte bara vår trädgård som blev ljusare ikväll. Jag blev också ljusare. Började min helg hos min favorit frisör och mitt rått färgade hår är ett minne blott. Härlig start på helgen!

Jag hoppas att er  helg blir precis så som ni önskar att den skall bli.
Ha det bäst!

Kommentarer

 1. Det där med ljus i trädgården är alltid ett aber... Vi har inte heller det, på riktigt, utdraget så även här är det en massa kablar kors och tvärs :)

  Har dock grävt ner ett rör där det ska dras el. Bara elektrikern som fattas ;)

  Ha en skön helg!

  SvaraRadera
 2. Hade hoppats på en bild på ditt hår!
  Visst måste man ha lite belysning i trädgården, men nu har vår LED-belysning med 3 lampor flyttat in i växthuset. Alltså måste jag köpa lite fler.....
  TREVLIG HELG - Susie

  SvaraRadera
 3. Härligt med upplyst trädgård. Det känns mysigt och ombonat. Vi använder också en del lösa kablar och kombinerar med fasta. Det blir flexibelt och bra.
  Synd att vi inte fick se en bild på nya blonda frisyren också, men det kanske kommer :D
  Allt gott
  /Anette

  SvaraRadera

Skicka en kommentar

När jag läser era kommentarer så värmer det ända in i hjärteroten.
Dina tankar, funderingar, egna erfarenheter, känslor.. inspirerar mig att fortsätta att berätta om mitt trädgårds liv.

Undrar du något eller har något önskemål om något som du vill att jag ska berätta om, så säg bara till. Jag svarar på era inlägg så snart jag kan :)

❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤

Om ni inte har en egen blogg och vill lämna en kommentar så går det bra. Välj bara profilen anonym innan ni klickar på publicera knappen.

Populära inlägg