Idag är det 127 dagar kvar till Julaftonen men det är inte därför som jag har lagt ut en bild ifrån Julen 2016.Nu undrar ni nog om jag har blivit hel tokig. "Har hon redan juldukat??" Nä, så är det faktiskt inte . Trots att jag fullkomligt älskar julen och gillar att vara ute i god tid .

Bilden här ovan har jag letat fram , enbart för att visa er vår kökslampa. Rättelse: vår gamla kökslampa.
En lampa , köpt på IKEA med två vita skärmar. En lampa som har funnits här, hos oss ett bra tag och när den började krångla så blev jag nästan lite glad. "Äntligen fanns det en anledning till att byta ut den" :)

Vad vill jag ha??Den eviga frågan.

Jag har sett fram emot detta byte ett bra tag, så jag har kikat runt men inte riktigt hittat lampan med  stort L.Det finns ju så många snygga lampor och så många olika stilar.

Jag gillar den lantliga stilen men det får gärna vara en modern känsla också. En stor önskan vara att det skulle gå att tända ljus i köks lampan också.

Jag sökte både i butiker och på nätet och jag gjorde det lääänge, men till slut fann jag lampan som jag ville ha i en butik, IRL (i verkliga livet). Alltså inte på Internet.
Jag föll för den direkt! Typiskt nog var priset  för högt, just då, Besviken åkte jag hem..


Någon dag senare fick jag 30% rabatt på JOTEX. Lampan i butiken hade jag försökt förtränga, men jag kanske hittade någon där.
Jag in på Jotex hemsida, klicka in mig på belysning och.... jag kunde knappt tro mina ögon. De hade min "dröm lampa " där!


Jag "klickade" hem den och idag hjälpte sonen till att hänga upp den.


Den känns mindre, trots att den har en lampskärm till.


Det bästa är att nu kan jag tända ljus ovanför matbordet. Hur mysigt är inte det? Allra helst nu när kvällarna mörknar snabbare.

Vilken tur att jag inte kunde köpa den i butiken, där jag först såg den :)

Ha det bäst!

Kommentarer

Skicka en kommentar

När jag läser era kommentarer så värmer det ända in i hjärteroten.
Dina tankar, funderingar, egna erfarenheter, känslor.. inspirerar mig att fortsätta att berätta om mitt trädgårds liv.

Undrar du något eller har något önskemål om något som du vill att jag ska berätta om, så säg bara till. Jag svarar på era inlägg så snart jag kan :)

❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤

Om ni inte har en egen blogg och vill lämna en kommentar så går det bra. Välj bara profilen anonym innan ni klickar på publicera knappen.

Populära inlägg