Jag blir så frustrerad!

Jag är fylld av frustration. 
Jag vill göra allt och jag vill göra det nu. En ekvation som inte går ihop men jag vill. Hur svårt kan det vara??


Vart jag än vänder blicken i trädgården så ser jag saker som jag vill göra, måste göra. Gräva upp Scillorna som växer på fel ställe, plocka stenarna ur rabatterna och lägga dem i en annan (låter knäppt, jag vet..), njuta av solen en stund, läsa trädgårdstidningen, rensa ogräs, klippa rosorna.. Ja jag vill göra det nu , alltihop men jag vet att det inte går. Jag vet men känslan som jag får är smått jobbig och jag måste lära mig hantera det.


 Ett sätt som jag tror är det bästa, är att ta en sak i taget. Så scillorna har nu grävts upp och i stället för att slänga dem så har jag satt dem i krukor och gamla konservburkar.
Kombinationen rost och växter gillar jag jätte mycket :)


Nu har jag får lite blomstring vid växthuset och på Solsidan och det kostade "nada" och sådant gillar jag. När man kan ta det som man redan har runt omkring sig och använda det på ett annat sätt. Återvinning, kan man säga att det är, eller hur?

Nu ska jag gå ut igen och se vad nästa syssla i trädgården blir. 

Ha det bäst!

Kommentarer

  1. Men åååå sååå fiiint!
    Mina har inte kommit upp än...
    Låter som en god idé..att göra en sak i taget...
    Jag måste prova det nån gång...haha...
    Kram katarina

    SvaraRadera

Skicka en kommentar

När jag läser era kommentarer så värmer det ända in i hjärteroten.
Jag svarar på era kommentarer så snart jag kan.


Om ni inte har en egen blogg och vill lämna en kommentar så går det bra. Välj bara profilen anonym innan ni klickar på publicera knappen.