I ena stunden värmer solen som vore det nästan sommar, medan den i andra stunden skyms av mörka moln och vi är tillbaks i vinterkylan. En kraftig vindil, snö och hagel fullbordar bilden av "typiskt aprilväder" med sina tvära kast mellan värme och kyla.

Källa: SMHI
Hur ser det ut hos er? Regn, snö , sol? 
Här är det mest gråa moln men då och då lyckas solen kämpa sig igenom och då känns det genast lite skönare. Det är verkligen "aprilväder" och något annat kan vi inte förvänta oss. Det är ju trots allt April och det här får vi bara ta oss igenom och när vi har gjort det så kommer värmen till oss :)

.


Under tiden så laddar  växterna i trädgården sig. De samlar på sig energi, knopparna sväller.Så när värmen kommer är de redo för att slå ut sina knoppar .
En av våra Tulpaner har valt att  "gå mot strömmen". Den har redan slagit ut. Inte fullt ut men så man ser dess färg.

Ha det bäst!
Kommentarer

  1. Ja, april byr på fire årstider på en og samme dag. Men snart kommer mai du skjønne milde og vi satser på at det meste spretter ut i full blomstring.

    SvaraRadera
  2. Nu snöar det här och jag tycker till och med att det är för kallt för att avhärda plantor. Det kommer att bli ruggigt mycket att göra när det blir varmare. Tulpanexlosion blir det nog också.
    Allt gott
    /Anette

    SvaraRadera

Skicka en kommentar

När jag läser era kommentarer så värmer det ända in i hjärteroten.
Dina tankar, funderingar, egna erfarenheter, känslor.. inspirerar mig att fortsätta att berätta om mitt trädgårds liv.

Undrar du något eller har något önskemål om något som du vill att jag ska berätta om, så säg bara till. Jag svarar på era inlägg så snart jag kan :)

❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤

Om ni inte har en egen blogg och vill lämna en kommentar så går det bra. Välj bara profilen anonym innan ni klickar på publicera knappen.

Populära inlägg