Hos Drömgården så läggs det upp ett nytt tema på Måndagarna som "gäller " hela veckan. JAg kan tycka att det är bra att få hjälp med att tänka till vad som händer omkring oss och inte bara springa förbi allt det härliga. Denna veckan så är det temat Vårtecken.

Här har Krokusarna redan blommat över men andra har tagit över :)


 Hyacinter, Ormhassel och 


.. Scillorna visar sig från sin allra bästa sida.


Tyvärr så får jag på grund av detta ett extra "vårtecken". Allergi.
Fram till igår så körde jag en mildare upptrappning av medicinerna men från och med igår så kör jag fullt ut. Det värsta är att jag blir så förbannat trött. Jag känner att huvudet inte riktigt hänger med...


Andra , mer trevliga, vårtecken här hemma är att brädor och annat bygg material ligger framme. Det betyder att vi har något projekt igång, igen. 
Vi har alltid något på gång. Fråga vem som i vår bekantskapskrets så håller de med i det.
Tyvärr så för det med sig kaos. Alla projekt är liksom beroende av varandra men i slutänden kommer det att bli sååå bra.


 Uteplatsen vid Smultronstället har fått nytt golv. Innan låg det Ölands sten här . Stenen var snygg men inte så skön att gå barfota på. Den kommer till slut hamna vid den påbörjade dammen...
Det ska bli kul att piffa till det nu när golvet är på plats. Jag kommer berätta och visa er mer om Smultronställets förvandling fram över här på bloggen.

Rönn. `Sorbus dodong
 EukalyptusvideSalix integra 'Hakuro Nishiki' 

Trädgården genomgår också en förvandling nu. 
Knoppar är svullna och spricker upp. Var dag när jag kommer hem från jobbet så har det hänt något nytt. 
Så kul!

Påfågelsfjäril
Hur långt har våren kommit hos er?

Jag ska kika in hos Drömgården och se vad andra har skrivit om veckans tema.

Ha det bäst!

Kommentarer

 1. KÄnner igen det där med att det alltid är projekt igång och man ser fram emot att det ska bli så bra i slutänden. Fast under tiden kommer man på mer och när ett projekt är färdigt tar nästa vid.Det kanske är vägen som är mödan värd...
  Din salix är så vacker!
  Allt gott
  /Anette

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det bara blir så. Vet inte hur det går till men helt plötsligen byggs/grävs det både här och där. Kul är det och alltid lika spännande å se om slutresultatet blir som man har tänkt sig :)

   Radera
 2. Så härligt det ser ut hos dig också inte så långt bort men ändå.Spännande att se vad brädorna ska vara till ???? Här grejas det med både det ena och andra mest på vår kolonistuga förstås, inte jag då men väl mannen.. Jag gräver och planterar förbereder inför vårsådden. Kalla nätter gör att våren går lagom skata tycker jag gillar när det får vara vår länge,
  Ha en bra vecka i solen
  Kram Meta

  SvaraRadera
  Svar
  1. Fortsättning följer med brädorna ;) Det är verkligen en härlig tid nu och det är svårt att hålla sig inne. Kul att ni pysslar på er koloni :)

   Radera
 3. Roligt med våren och nya projekt, en allergierna är verkligen mindre roligt! Väntar med spänning på före-efter bilderna på smultronstället :)
  /Kitty

  SvaraRadera
  Svar
  1. Före och efter bilder kommer att komma. Jag looovar :)

   Radera

Skicka en kommentar

När jag läser era kommentarer så värmer det ända in i hjärteroten.
Dina tankar, funderingar, egna erfarenheter, känslor.. inspirerar mig att fortsätta att berätta om mitt trädgårds liv.

Undrar du något eller har något önskemål om något som du vill att jag ska berätta om, så säg bara till. Jag svarar på era inlägg så snart jag kan :)

❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤

Om ni inte har en egen blogg och vill lämna en kommentar så går det bra. Välj bara profilen anonym innan ni klickar på publicera knappen.

Populära inlägg