Idag blir det en liten snabbvisit av mig här på bloggen .
Det är helt underbart att solen och ljuset är kvar när jag kommer hem från jobbet!
Allt känns med en gång en aningens lättare. Det ända som är nackdelen med ljuset är att nu ser jag hur smutsiga rutorna är.. Allra helst de på altanen.. men nu prioriterar jag sten i första hand.

Jag vill bli klar så vi kan fixa i ordning den till helgen. Det vore såå skönt. 
När det är klart så står altanen på tur. Jag vill, som ni förstår, putsa fönster, plocka i ordning, pynta, pyssla.. ja, göra allt det där som man gör för att få till en vårkänsla.

Just nu är det en förvaring av både det ena och det andra. Planterings "bordet" står där ute, jord, krukor om vart annat. Ja inte kan man sätta sig där och fika om man vill och det vill jag unna göra nu och det precis när jag vill.Utan att behöva putta och knuffa undan allt " mög" (ett av Skåningarnas  bästa uttryck enligt mig )  :)

Det enda vårliga där ute just nu är krukan med Pärlhyacinter som jag köpte hem från ICA för några dagar sedan. Inte illa det men jag vill ha dit MER och vem vill inte det vid den här årstiden?
 Nu är jag trött på den gråbruna färgen som har dominerat så länge i trädgården. Nu vill jag vill jag överösa med härliga blommor i underbara färger både inne på altanen och utomhus i krukor.

Nu börjar frosseriet i blommor :)

Ha det bäst!


Kommentarer

  1. Ja, det är inte klokt vad man vill mycket nu! Fixa och göra fint, och rensa och gräva och....Solen och ljuset lockar fram trädgårdslusten igen!

    SvaraRadera
  2. åh sicken fin färg de där har! Själv funderar jag på att köpa påskliljor att ställa på balkongen, funderar dock över om det är för kallt och skuggigt fortfarande - bor ju ändå i den norra delen av landet!

    SvaraRadera

Skicka en kommentar

När jag läser era kommentarer så värmer det ända in i hjärteroten.
Dina tankar, funderingar, egna erfarenheter, känslor.. inspirerar mig att fortsätta att berätta om mitt trädgårds liv.

Undrar du något eller har något önskemål om något som du vill att jag ska berätta om, så säg bara till. Jag svarar på era inlägg så snart jag kan :)

❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤

Om ni inte har en egen blogg och vill lämna en kommentar så går det bra. Välj bara profilen anonym innan ni klickar på publicera knappen.

Populära inlägg