Det efterlängtade regnet är här 

Regndroppar i Trollpilen

Nu har det kommit regn i varierande mängd i två dagar . 
Jag kan se hur växterna i trädgården suger i sig de droppar som faller och när väl solen visar sig igen så kommer de visa sin tacksamhet genom att växa så fort att vi kommer säga till dem att ta det lite lugnt. Vi hänger inte med! Är kärt bekymmer som vi tar tag i när det kommer:)


Jag är fortfarande hemma. Jag har nog drabbats av en rejäl "mans förkylning";)
Ni vet en sådan där när man blir riktigt ynklig. Vill/kan inte göra något. Blir bara sittandes. Känner sig en anings piggare. Gör ett litet"ryck" och inser snabbt att det var ingen smart ide´.. Ja ni förstår nog mig, vad jag menar.. Äh nu får det vara slut gnällt!

Att vara hemma så här har ju även sina fördelar.
Det finns ju faktiskt sådant man kan göra även om man inte orkar göra så mycket.
Nu har jag haft möjlighet att göra sådant som jag inte har prioriterat innan.

Jag har bland annat börjat uppdatera bilderna på bloggens Facebook sida. Jag har lagt in bilder i olika album och försöker skriva lite om dem. Det är lite kul och se vad vi har gjort i vår trädgård och hur det har utvecklats under åren som har gått.
Många bilder har det blivit och det här är inget som jag kommer bli klar med inom den närmaste tiden men det är som allt annat. Det blir klart när det blir klart :)

Något annat som jag har gjort är att jag har suttit framför brasan och läst ut första delen om Gatukatten Bob.
Jag köpte två böcker om honom på årets bokrea och den första boken har jag nu läst ut så idag ska jag börja på bok nummer två.

Har ni läst böckerna om honom? Vad tyckte ni om dem i så fall?

Som ni vet så har jag själv katter så jag blev inte helt förvånad över hur en katt kan förändra en människas liv men jag tycker att det är lika häftigt var gång!

Bob påminner mig om min älskade Båtis som vi fick ha hos oss i 16 år. Han var speciell och han och jag hade en speciell kontakt. Jag kan inte riktigt förklara det men jag har inte upplevt det med någon annan katt som jag har haft och det har blivit några stycken under mina år.

Blåkulla, Blå Jungfrun
Så nu vet ni vad jag kommer hitta på idag medan ni andra häxor förbereder era kvastar innan färden till Blåkulla. Jag hänger inte med i år men jag tänker på er och innan ni far i väg så kan ni kika på denna lilla film snutt :)

Ha det bäst!

Kommentarer

  1. Välkommen med i tävlingen på GladiGrönt, men maila ditt svar för att delta. lycka till och Glad Påsk!/Monica

    SvaraRadera
  2. Jag väntar på regnet och det skall komma imorgon men inte mycket. Det är väldigt torrt här nämligen.
    Hoppas du får bättre väder i påsk och kan vara ute i trädgården.Glad Påsk
    Annika

    SvaraRadera

Skicka en kommentar

När jag läser era kommentarer så värmer det ända in i hjärteroten.
Dina tankar, funderingar, egna erfarenheter, känslor.. inspirerar mig att fortsätta att berätta om mitt trädgårds liv.

Undrar du något eller har något önskemål om något som du vill att jag ska berätta om, så säg bara till. Jag svarar på era inlägg så snart jag kan :)

❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤

Om ni inte har en egen blogg och vill lämna en kommentar så går det bra. Välj bara profilen anonym innan ni klickar på publicera knappen.

Populära inlägg