Den 5 November startades en frö kedja på en av alla Facebook sidor som finns.


Jag beslutade mig för att hoppa på. Alltid spännande och se vilka olika sorters fröer som man får möjlighet att välja mellan.
Jag kollade vilka fröer som jag hade som jag kunde byta med och gjorde i ordning små påsar med lagom portioner i . Sedan var det bara och vänta och längta.


Väntan tog slut i Fredags(7/1) Nästan på dagen, två månader efter start :)
Under dessa månader har kuvertet varit hos 15 personer som har fått välja och lägga till olika fröer för att sedan skicka vidare.

Behöver jag säga att det kändes lite som julafton att få öppna upp denna "skatt kista" ? Det gjorde det i alla fall och jag hittade några guldkorn som jag bytte till mig.


Så nu har min frö låda fått tillökning och jag ska lägga på kuvertet till nästa person.

Snart är det dags för helgens andra kvälls pass på jobbet men innan dess ska jag kika i frö katalogerna och beställa de fröer som jag behöver lägga till .
För mycket fröer kan man aldrig få, eller hur ?;)

Ha det bäst!

Kommentarer

 1. Vilken roligt idé med en frökedja. Förstår att det kändes som julafton:)
  Jag har kommit av mig helt med frösådder, förr sådde jag rätt mycket.
  Kram Maria

  SvaraRadera
 2. Vilken kul idé det här med fröerna. Våga nog inte haka på ändå, trots att det låter så trevligt. Brukar dessvärre vara en smula dålig på att ta hand om de fröer jag har. Måste ligga lite lågt med nya beställningar.
  Vilken fin vinjett du har till din blogg förresten!

  Ha det gott
  Kristina

  SvaraRadera
 3. Oj,vad det är lätt att "få" för många fröer....det är ju så mycket man vill ha ! Hoppas du fick ett uppslag när du såg mitt Kartotek :) Såg att du fick många andra tips också så något ska väl passa :) Kul att vi får börja odlingssäsongen nu så väntan känns mindre svår !
  Elisabeth

  SvaraRadera
 4. Kul att du valde att hänga på som deltagare. Jag gillar att inleda andra i frestelsen, spar ju på frön, njuter av att se dem, goggla, drömma och så. Inte hamnar alla i jord men det är ingen katastrof-det heller. Lycka till med det du kommer att så/Eva-Lotta

  SvaraRadera

Skicka en kommentar

När jag läser era kommentarer så värmer det ända in i hjärteroten.
Dina tankar, funderingar, egna erfarenheter, känslor.. inspirerar mig att fortsätta att berätta om mitt trädgårds liv.

Undrar du något eller har något önskemål om något som du vill att jag ska berätta om, så säg bara till. Jag svarar på era inlägg så snart jag kan :)

❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤

Om ni inte har en egen blogg och vill lämna en kommentar så går det bra. Välj bara profilen anonym innan ni klickar på publicera knappen.

Populära inlägg