Skrållis har återförenats med sin vän Båtis ♥Tio och ett halvt år fick vi ihop. 
Jag kommer sakna våra stunder.

Vid frukosten låg du gärna i mitt knä och såg söt ut så du skulle få till dig något gott och det fick du för det mesta. 
Köksbordet var din domän men bara på duken och så ville du ha ett glas vatten stående där medan jag åt(bästa sällskapet)

När jag stod vid datorn som jag gör nu så ville du gärna hänga på min axel. Du ville vara mig nära men på dina villkor.

När jag mådde dåligt/hade ont så kunde jag vakna upp i sängen och möta dina ögon när du låg på min huvudkudde. Du visste att bara din närhet gjorde mig lugn.

Du har gett mig så mycket så det kändes självklart att tillbringa natten liggandes bredvid dig  för att finnas där för dig när du behövde min hjälp....

Jag är tacksam för de här åren och jag hoppas att du och Båtis får det bra. Vart ni än är.

Saknar er.

Kommentarer

 1. Vilka fina minnen vi bär på av våra fyrbenta vänner. Så sorgligt just när det är dags att ta svåra beslut för deras eget bästa, men efter en tid är det de roliga minnena som finns kvar.
  Kram /Kerstin

  SvaraRadera
 2. Usch det är det värsta med att ha husdjur; man saknar dem så otroligt mycket. Men jag försöker tänka på att de hade det väldigt bra så länge de levde, bättre kunde de inte haft. Och på vilken tur jag hade som fick ha dem och njuta av deras sällskap.
  Ha det bra.
  /Katarina

  SvaraRadera
 3. Känner precis så, att hon hade ett riktigt bra liv hos oss medan hon var här. Tanken på det gör att det känns en aning bättre

  SvaraRadera
 4. Så ledsamt att ni har mist två katter under året! Jag hade inte sett det tidigare. Har inte tittat in i bloggvärlden tillräckligt mycket. Jag vet precis hur ledsamt det är eftersom vi nyss har mist Tiger. Jag satt med honom en hel eftermiddag innan han dog. Han var trygg med någon nära intill.

  Kram
  Elisabet

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja det var jobbigt och jag satt med Skrållis som du gjorde med Tiger.. Fick ingen tidigare tid till vet så jag satt med henne i min famn hela dagen... Somnade sedan in hos vet. Var så ledsen att hon inte kunde få somna in tidigare men hon var lugn och vi fick ta farväl av varandra länge :(

   Radera

Skicka en kommentar

När jag läser era kommentarer så värmer det ända in i hjärteroten.
Dina tankar, funderingar, egna erfarenheter, känslor.. inspirerar mig att fortsätta att berätta om mitt trädgårds liv.

Undrar du något eller har något önskemål om något som du vill att jag ska berätta om, så säg bara till. Jag svarar på era inlägg så snart jag kan :)

❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤

Om ni inte har en egen blogg och vill lämna en kommentar så går det bra. Välj bara profilen anonym innan ni klickar på publicera knappen.

Populära inlägg