Nu är det (h)jul igen. I alla fall på altanen :)


Jag tror att det var förra året som jag såg den för första gången. Hjulet, med belysning.

Ett gammalt cykelhjul (utan däck) som har målats och sedan fått en ljusslinga fastsatt runt om sig kan bli bli så här bra. Hade ni en aning om det? Inte jag i alla fall men mina svärföräldrar(finns det något trevligare ord än svärföräldrar?). Det är dem som har gjort detta lysande hjul. Smart ide eller hur?

Nu hänger det på vår altan och motar bort mörkret så gott det går. Det är mörkt när man går till jobbet och när man kommer hem så allt som lyser upp tar jag tacksamt emot och Om vi har tur så kommer snön hit snart och lyser upp tillvaron än mer :)

Julen närmar sig med stormsteg. Som jag har berättat tidigare (se här)så har första omgången Lussekatter bakats här och jag har faktiskt satt upp julgardinerna i vardagsrummet... Vad säger ni om det? Alldeles för tidigt kanske men det är inga tomtar på så jag tycker att det är helt okej. 
Skönt att börjar lite smått så inte allt ska göras på en gång när det börjar dra ihop sig.

Jag hoppas att ni har fått en bra start på denna veckan .

Ha det bäst!Kommentarer

 1. Så fint! Måste testa att göra!!! :-D

  SvaraRadera
 2. Hej!

  Det var absolut inte meningen att ge dig dåligt samvete :D

  Det är så härligt med julen. Jag nästan spricker. Har börjat julblogga för att få lite utlopp för min längtan. Och så snor jag alla nya julböcker på bokbussen ;)

  Titta gärna in om du har lust - en del lär du känna igen. http://lindastappa.blogspot.se

  Kram
  Linda

  SvaraRadera
  Svar
  1. Visst är det underbart med julen. Jag har kikat på di julblogg och kommer följa den framöver.
   Vilken lyx att ha tillgång till julböcker. Nu blev jag avis också ;)
   Kram

   Radera
 3. Knäcken ÄR jättegod! Det är bara att göra knäck som vanligt. När den är färdig rör man i finrivet skal från en citron och en deciliter rostade och hackade pistagenötter. Så gott!!! Kul att du tittade in på bloggen :D Kram Linda

  SvaraRadera
 4. En lysande idé skulle jag vilja säga ;)
  Och lussekatter, det har jag också bakat, det var sååå gott! Även om jag inte har någon speciell jullängtan ännu, tycker det går lite för fort, det var ju nyss sommar...(?) så blir det ju förstås mysigt när det väl kommer!

  Kram Gunilla

  SvaraRadera

Skicka en kommentar

När jag läser era kommentarer så värmer det ända in i hjärteroten.
Dina tankar, funderingar, egna erfarenheter, känslor.. inspirerar mig att fortsätta att berätta om mitt trädgårds liv.

Undrar du något eller har något önskemål om något som du vill att jag ska berätta om, så säg bara till. Jag svarar på era inlägg så snart jag kan :)

❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤

Om ni inte har en egen blogg och vill lämna en kommentar så går det bra. Välj bara profilen anonym innan ni klickar på publicera knappen.

Populära inlägg