Goda grannar är guld värda :)


Vi flyttade hit till vårt hus (och trädgård) November 2001. Har vi verkligen bott här i 14 år? Galet vad tiden rusar iväg!

Hur som helst var det här vårt första hus. Vi hade båda två växt upp i hus men det är en annan sak. När man bor med sina föräldrar så är det de som ser till att det är varmt, att det är varmvatten i kranen, gräsmattan är klippt m.m Nu var det vi som skulle fixa det där. Pirrigt värre var det,kommer jag ihåg och frågetecknen hoppade sig
Hur skulle det bli? Hur varmt vågade vi ha på värmen utan att bli ruinerade (ha ha, kan jag tänka nu)? Hur funkar gräsklipparen? Har vi en gräsklippare (det hade vi. De vi köpte av lämnade den till oss)? Hur är grannarna?? Vågar man hälsa på dem? Är någon "mindre förstående " att våra barn "låter"...?? Vi ville ju absolut inte vara "besvärliga"..


Goda grannar som inte vill vara med på bild ;)
Jag kommer inte ihåg om det var första eller andra dagen som dessa härliga människor kom över till oss. De hade godis med sig till våra barn och jag tror att de hade med fika också. Det hälsade oss varmt välkomna och jag kände direkt att dessa två var riktigt goda grannar och det är något som jag ännu känner . Hade/har vi några funderingar så är det bara att knata över. Det visade sig med tiden att det fanns andra goda grannar runt omkring oss.
Tack för att ni finns :)


Goda grannar i trädgården har vi också. Igelkottar, fåglar, insekter men även växterna har sina goda grannar. Grannar som framhäver varandras egenskaper på bästa sätt som till exempel Vildvinet med Clematisen Miss Bateman. 
Både när den blommar och som här när den är överblommad. Vacker kombo.


Ni har säkert listat ut att temat på Blommig Fredag är just goda grannar. Vill ni ser vad andra har skrivit runt detta tema så kikar ni in här.

Önskar er en skön helg!

Kommentarer

 1. Så varmt du skriver om dina grannar.Grannar är guld värd.Jag har också trevliga grannar där jag bor.Även djuren i trädgården är viktigt.De är mina medhjälpare och vänner.
  MVH Renate

  SvaraRadera
 2. Vilket fint mottagande ni fick av grannarna.
  Trevlig helg!

  SvaraRadera
 3. Det är mycket som man skall tänka på när man har hus... vi köpte vårat för 15 år sen, och ibland tänker jag, om jag visste hur mycket jobb det krävdes så vete sjutton om vi hade köpt det.. man man var ju lite yngre då förstås ;)
  Härlige med era goda grannar, det är guld värt det!

  Kram Gunilla

  SvaraRadera
 4. Härligt med så goda grannar.

  Trevlig Helg

  SvaraRadera
 5. Ett bra val till temat, var glad för dina grannar alla har det noginte lika bra
  Ha det gott
  Kram Meta

  SvaraRadera
 6. Gode naboer er gull verd. Fin kombinasjon på det siste bildet!

  SvaraRadera
 7. Ja jag är så glad och tacksam över våra grannar . Människor som djur. Kombinationen på Vildvinet och clematisen är jag mäkta nöjd med. Får lite jul känsla när jag ser den ;)
  Hoppas att er helg har varit bra

  SvaraRadera

Skicka en kommentar

När jag läser era kommentarer så värmer det ända in i hjärteroten.
Dina tankar, funderingar, egna erfarenheter, känslor.. inspirerar mig att fortsätta att berätta om mitt trädgårds liv.

Undrar du något eller har något önskemål om något som du vill att jag ska berätta om, så säg bara till. Jag svarar på era inlägg så snart jag kan :)

❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤

Om ni inte har en egen blogg och vill lämna en kommentar så går det bra. Välj bara profilen anonym innan ni klickar på publicera knappen.

Populära inlägg