Projekt: BaksidanBaksidan; en remsa som från början bestod av gräs för att sedan bytas ut mot något (som vi trodde) bättre.
Betongplattor lades ut med tussar av Silverarv mellan dem. Ni som har eller har haft Silverarv vet att den växer fort och tar plats.
Min bild som jag hade framför mig var att man skulle kunna gå barfota på plattorna i ett silvervitt hav. Såg bättre ut än vad det var praktiskt i verkliga livet. 
Det blev så till slut att ingen ville gå där. Vare sig vi som bor här eller besökare. Det blev för mycket "djungel"..


Så nu grävs de bort. 
Mycket har åkt i komposttunnan men många tussar av Silverarv har satts på andra ställen i trädgården. Jag vill inte vara utan dem men de ska vara på "rätt plats" så jag inte betraktar dem som ogräs istället för den vackra marktäckare som den är :)


Tanken är inte att man bara ska ha det här som genomfarts led utan att vi ska kunna njuta av solen här på morgonen på vår lilla uteplats utanför tvättstuga dörren.
Vi har haft en tork ställning stående på uteplatsen och det har inte gjort att myskänslan har infunnit sig precis. Så nu ska den efterlängtade tork ställningen komma upp här på baksidan så vi slipper trängas med tvätten medan morgon kaffet intas.

Tujja häcken hjälper till att hålla vinden borta så när man sitter här på vårkanten så vill man sitta här lääänge om utsikten, utrymmet var bättre och som sagt. Det ska det bli och är på god väg att bli :)Ja, när ni ser bilderna här ovan så förstår ni kanske varför det måste göras något. Ser ni ens plattorna ?

Nu kommer mörkret snabbare på kvällen så det blir inte mycket gjort i veckorna ute i trädgården men som tur är så har jag ledigt även nästa helg så vi ska hinna komma en bra bit innan snön kommer .

Fick se idag att 2012 så kom de första snöflingorna här idag. Inte många men dock så kom de. Ingen chans att det blir så i år i alla fall. Temperaturerna är allt för höga för det.

Fortsättning om vårt projekt kommer att komma. Så håll ögonen öppna här på bloggen, Instagram eller bloggens Facebook sida om ni vill se vad vi hittar på :)


Ha det bäst!

PS Kika gärna in på länken här så ser ni hur baksidan har utvecklats under de år som vi har
bott här DS

Kommentarer

 1. Oj, håller du igång både Instagram, facebook och bloggen. Inte dåligt.
  Visst kan vissa projekt verka mycket bättre i huvudet än de sen utvecklar sig i verkligenheten. Tura att man kan göra om. Ska bli kul att se vad ni hittar på.
  Allt gott
  Anette

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja det är fullt ös på alla de sorters sociala medier eller det är det kanske inte precis. Jag tycker att Instagram är ett bra forum att "slänga" ut bilder som jag tar när jag är i farten. Blogginläggen är mer planerade. Bloggens Facebook sida håller ihop det hela plus att jag lägger ut sådant som jag själv vill bli påmind om och sådant som jag tror att ni trädgårds vänner kan vara intresserade av. Så det är verkligen inte fullt ös på alla håll ;)

   Jag är så glad att man kan och får göra fel i sin egna trädgård. Det är då man lär sig:)
   Ha det bäst!

   Radera

Skicka en kommentar

När jag läser era kommentarer så värmer det ända in i hjärteroten.
Dina tankar, funderingar, egna erfarenheter, känslor.. inspirerar mig att fortsätta att berätta om mitt trädgårds liv.

Undrar du något eller har något önskemål om något som du vill att jag ska berätta om, så säg bara till. Jag svarar på era inlägg så snart jag kan :)

❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤

Om ni inte har en egen blogg och vill lämna en kommentar så går det bra. Välj bara profilen anonym innan ni klickar på publicera knappen.

Populära inlägg