Jag är usel..


Allium Gladiator´
.. på att komma ihåg vart jag har satt ned lökarna och sedan när de kommer upp så har jag inte en aning om dess namn.

Tulpan `Black Parrot´
Namnet kanske inte så viktigt att komma ihåg men jag kan tycka att det vore kul men jag har inte kommit på hur jag ska göra det men nu ska jag testa att göra på ett annat sätt.
De första lökarna som jag ska testa detta på är de som jag har satt i vårt senaste rabatt projekt; "Gångrabatten"

Tulpan `Beuty Queen´
Narcissus `Recurvus
Jag har fotat vart jag har satt dem och sedan ska jag skriva namnet under fotot så jag har en chans att gå tillbaka och se. ´För att underlätta än mer för mig så kommer jag lägga en länk i sidan här på bloggen med en bild som det står 2015 år lökplanteringar. Idiot säkert eller hur (eller) ? :)

Ha det bäst!

Kommentarer

 1. Hmmm, tro det den som vill. Jag har provat många "ordningsknep" under åren men har gett upp. Jag sparar alla etiketter och bilder på lökpåsar och har jag tur går det att para ihop dem med den uppstickande löken.
  Kram /Kerstin

  SvaraRadera
 2. Det är alltid kul att veta vad det är man planterade hette. Det finns ju massa knep att ta till, men det ska ju vara ett som passar en. Du får skriva senare hur det sättet funkade. Det verkar ju som en smart grej i alla fall.

  Ha en fantastisk dag

  SvaraRadera
 3. Så smart du är!! Kanske att jag kopierar din idé... Jag brukar skriva på etiketten vart jag har satt lökarna. Problemet är bara att jag inte riktigt kan tyda vad jag skrivit och jag har inte direkta namn på alla rabatter.
  Kram Katarina

  SvaraRadera

Skicka en kommentar

När jag läser era kommentarer så värmer det ända in i hjärteroten.
Dina tankar, funderingar, egna erfarenheter, känslor.. inspirerar mig att fortsätta att berätta om mitt trädgårds liv.

Undrar du något eller har något önskemål om något som du vill att jag ska berätta om, så säg bara till. Jag svarar på era inlägg så snart jag kan :)

❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤

Om ni inte har en egen blogg och vill lämna en kommentar så går det bra. Välj bara profilen anonym innan ni klickar på publicera knappen.

Populära inlägg