Jag är kär (igen) ! :)


Äntligen har jag en kantskärare i mina ägor. Vi åkte runt igår och jämförde priser. Hittade en av märket Fisars för ca 350:- men min U visste att det fanns billigare på Biltema.


Jag blev smått impad att han hade kollat upp det. Hur visste han om att jag ville ha en sådan? Det visade sig att han hade tänkt och ge mig en sådan på Fredag i födelsedags present.
Sorry men till dess behöver kanterna förfinas upp allra helst eftersom det kommer några hit och vill kika på trädgården (ångest)..

100:- kronor fattigare (i stället för 350:-)  åkte vi hem och jag kunde nästan se på U hur tankarna snurrade runt. Nu har han det jobbigt. Vad ska han köpa nu i stället till mig i födelsedags present? Stackarn ;)


Det tog inte många tag med det nya inköpet tills jag blev kär. Så underbart! Trampa ned den ett par gånger sedan bara att dra bort remsan.

 

Jo det går att använda spade. Det har jag gjort i många år men det här underlättade och gav ett snyggare resultat enligt mig och en hundra lapp var det helt klart värt.


Jag hann inte färdigt med alla kanter i går så det ska jag göra klart. Trädgården känns redan så mycket snyggare nu så det är inte lika jobbigt att tänka på att det kommer folk hit nästa helg och spanar på vår oas. Som består av rabatter med ogräs, igenväxt baksida, pågående damm gjutning  med allt vad det innebär...
 Hjälp, jag har en hel del att hugga tag i. Har inte tid att sitta här längre!

Ha det bäst!

Kommentarer

 1. Näää, du är absolut inte ensam! 😄 Tack för tipset om kantskärare! Får bestämt bli en tripp till Biltema i veckan! 😃👍

  SvaraRadera
 2. En kantskärare har jag tänkt investera i, och det låter bra att det går undan och är lätt.
  Ha det fint!

  SvaraRadera
 3. Kantskärare är en bra investering ! :) Ser dina fina stenar nu....tycker som sagt om natursten i trädgården jag ;)
  Ha en skön söndag trots trädgårdsarbete !
  Elisabeth

  SvaraRadera
 4. En sån kantskärare har jag också tänkt på, men det har inte blivit av. Sannolikheten för att få en i present här är obefintlig. Jag fyller på vintern och då tänker man helt enkelt inte sommargrejer.
  Tror nog att besökarna får full valuta och mycket att titta på.
  Allt gott
  Anette

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag har tur att jag fyller som jag gör förstår jag :)

   Radera

Skicka en kommentar

När jag läser era kommentarer så värmer det ända in i hjärteroten.
Jag svarar på era kommentarer så snart jag kan.


Om ni inte har en egen blogg och vill lämna en kommentar så går det bra. Välj bara profilen anonym innan ni klickar på publicera knappen.