Idag är jag heeeelt ensam hemma. U jobbar, A jobbar (så glad att han har fått vikariat efter gymnasiet) och M har gått iväg till skolan. Nionde klass, Störst på skolan . Kommer ni ihåg känslan?  
Känslan av att bara vara själv här hemma känns riktigt bra. Så vad ska jag då hitta på? 


Jo, jag ska se till och göra klart med rensningen mellan plattorna utanför ytterdörren. Jag påbörjade detta i helgen men blåsten har varit så jobbig så det blev inte klart. 
Tyvärr så blåser det idag med men jag vill få det gjort så jag kan belöna mig med något gott till kaffet i eftermiddag.

Till min hjälp har jag en underbar hjälpredan. En stålborste som även har en "krok" som man kan rensa med.


Ett par tag med borsten så är ogräset borta och det är bara att sopa i lite fog sand och så är det klart! Om man vill vara extre duktig så häller man kokande vatten innan fog sanden så man tar död på de sista ogräs rötterna.

Det hade varit ännu lättare om jag inte hade låtit det växa så pass mycket som jag har gjort. Skyller på att jag inte hittade borsten i tid,,,

Ha det bäst!


PS. Kolla gärna in Instagram kontot eller bloggens Facebook sida. Där gör jag uppdateringar med jämna mellanrum. Bilder, länkar, tankar.. sådant som inte alltid hamnar här på bloggen. När jag börjar jobba så blir det troligen mer aktivitet på dessa konton än här DS

Kommentarer

 1. Supersmart verktyg :-) finns det att köpa eller har du komponerat det själv? //Anja

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det är köpt. Jag tror att jag köpte det på COOP för ett antal år sedan men när jag sökte på plattrensare på Google så fick jag upp en mängd förslag på butiker som säljer liknande. Bland annat Jula

   Radera
 2. Svar
  1. Ja de finns lite överallt . Ett bra verktyg som underlättar :)

   Radera

Skicka en kommentar

När jag läser era kommentarer så värmer det ända in i hjärteroten.
Dina tankar, funderingar, egna erfarenheter, känslor.. inspirerar mig att fortsätta att berätta om mitt trädgårds liv.

Undrar du något eller har något önskemål om något som du vill att jag ska berätta om, så säg bara till. Jag svarar på era inlägg så snart jag kan :)

❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤

Om ni inte har en egen blogg och vill lämna en kommentar så går det bra. Välj bara profilen anonym innan ni klickar på publicera knappen.

Populära inlägg