Äntligen helg!


Några av veckans bilder på bloggens Instagram
Första veckan efter semestern har gått bra. 
Det har varit jobbigt när klockan (mobilen)har ringt 05:20 varje morgon. .men när jag har satt mig på cykeln och pluggat i hörlurarna med Radio Kronoberg så har jag vaknat till. Väl framme till jobbet så känns det helt ok. :)

Det har varit kul och träffa "mina" omsorgstagare och kollegor. Jag har fått många goa stunder men även en påminnelse hur komplext det är med möten mellan människor. Så lätt det är bli missförstådd, manipulerad och snackad om bakom ryggen.

Det är en utmaning att vara lyhörd och förmedla det som man vill ha fram på ett bra sätt och den utmaningen gillar jag!Så länge önskan/åsikterna kommer fram till en så man kan bemöta dem. Det är tyvärr inte alltid som det gör det. Lättare att prata om än med människor..


Helgen som väntar är ett oskrivet blad. Helt underbart! Får se vad den fylls med. Vad ska ni fyll er helg med?

Ha det bäst!

Kommentarer

  1. Hoppas att du fick en fin helg och att även den här blir fin! Den här helgen är ett oskrivet blad för mig och det känns så skönt efter all ny info på nya jobbet. Men först blir det tjejmys med hemgjorda burgare och en förhoppningsvis bra film med grannen på andra sidan skogen.

    Kram
    Linda

    SvaraRadera
  2. Ja nog skulle man vilja ha längre semester, men det låter som att du har en betydelsefull uppgift på ditt jobb. det som känns meningsfullt är alltid lättare att genomföra! Fortsatt trevlig helg/Monnica

    SvaraRadera

Skicka en kommentar

När jag läser era kommentarer så värmer det ända in i hjärteroten.
Dina tankar, funderingar, egna erfarenheter, känslor.. inspirerar mig att fortsätta att berätta om mitt trädgårds liv.

Undrar du något eller har något önskemål om något som du vill att jag ska berätta om, så säg bara till. Jag svarar på era inlägg så snart jag kan :)

❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤

Om ni inte har en egen blogg och vill lämna en kommentar så går det bra. Välj bara profilen anonym innan ni klickar på publicera knappen.

Populära inlägg