600 ....
,, blogg inlägg har det hunnit bli sedan starten, första Maj 2011. Det kunde jag aldrig tro då att det skulle bli en sådan här lång resa när jag satt där vid köksbordet och skrev första inlägget.

Det har hänt en hel del sedan dess både med det vanliga livet och trädgårds livet :)


En mer överskådlig blick över dess storlek. Blommorna är ca 5-6 cm

Jag spanade i min inspirations bok tidigare idag. Främst för att hitta namnet på Clematisen som ni ser bilder på här. Hittade tyvärr inte det men jag såg många roliga ut klipp som jag har förverkligat i trädgården. Inte rakt upp och ned. Jag har gjort om det till "mina". Jag tror att jag ska visa er några av dem framöver. Vad säger ni om det? :)


Idag är det även starten på min sista semestervecka. Jag har blandade känslor inför detta faktum men det är bara att inse fakta. Semestern närmar sitt slut.

M:s sommarlov slutar idag.I morgon börjar hon skolan så det blir ett par dagar som jag är hemma helt själv. Tji hoo! Vad ska jag då hitta på ??
Om jag känner mig själv rätt så blir det lugnt. Inga planer här och det är precis så som jag vill ha det.

När jag spanade in veckans väderprognos så såg jag att det kommer bli skönt sensommar väder. Precis lagom varmt för att orka pula i trädgården och skulle jag vilja sola en stund så finns det möjlighet till det. Perfekt!

Ha det bäst!Kommentarer

 1. Kan det vara en Miss Bateman ? Din Klematis alltså...:) Köpte själv två sådana i våras och tycker det är likt ! Vilken underbar augusti vi fick bara att passa på att njuta ....Ha en skön semestervecka !
  Elisabeth

  SvaraRadera
  Svar
  1. Kan hålla med om att den påminner om Miss Bateman men det är det inte. Den är så mycket mindre. Jag ska kanske ta en mer överskådlig bild så det är lättare att se dess storlek?

   Radera
 2. Här kommer ett annat förslag, som jag är rätt säker på även om det aldrig kan bli 100 när man får knapphändig info om plantan: Clematis florida Pistachio ('Evirida'). Kallas på svenska för paradisklematis. Clematis florida finns i många variarianter. Mycket vanlig är sorter med fylld mitt med blått i.
  Hälsningar Anja

  SvaraRadera
  Svar
  1. Åh jag tror att du har rätt! Är så irriterad över att jag inte sparade etiketten men när jag såg ditt svar så tror jag som sagt att du har rätt, tack :)

   Radera
 3. Visst är det häftigt när man inser hur mycket man faktiskt har skrivit :)

  Kram
  Linda

  SvaraRadera
  Svar
  1. Häftigt, galet eller både och ;)
   Kram

   Radera

Skicka en kommentar

När jag läser era kommentarer så värmer det ända in i hjärteroten.
Dina tankar, funderingar, egna erfarenheter, känslor.. inspirerar mig att fortsätta att berätta om mitt trädgårds liv.

Undrar du något eller har något önskemål om något som du vill att jag ska berätta om, så säg bara till. Jag svarar på era inlägg så snart jag kan :)

❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤

Om ni inte har en egen blogg och vill lämna en kommentar så går det bra. Välj bara profilen anonym innan ni klickar på publicera knappen.

Populära inlägg