Backagården som jag berättade om i förra inlägget stod på min lista på platser som jag absolut ville till och nu ska jag berätta om ett ställe till som fanns på listan.Jag har sett Mandelmanns genom TV-rutan och olika tidnings reportage och att få besöka detta jord/skogs bruk har funnit sedan dess och nu blev det äntligen av.

Det första vi möttes av var en grind där det var en inträdes avgift som skulle läggas. Avgiften i sig hade jag inget emot men hade vi kontanter med oss? Nej, det hade vi inte, Såg hur chansen att se trädgården försvinna men fick då se på en skylt att det gick bra att Swisha inträdes kostnaden. (denna underbara bank/betalnings tjänst som går  att göra smidigt  via mobilen ). Så efter Swishandet var det fritt fram :)


Får, gäss, höns, katter, grisar m.m. samsades  allihopa med diverse odlingar och dammar. Intrycken var många och vart man än såg så hörde jag mig säga; "Åh, kolla där!, Vad läckert!, Så smart lösning!.Så måste vi göra hemma! "

Ja  det var ett mycket trevligt och inspirerande besök som jag gärna gör igen :)

Ha det bäst!

Kommentarer

 1. Tänk att jag aldrig har varit där. Jag skäms nästan när jag skriver det. Men det har stått på listan länge.
  När det gäller vad man skall laga på sin skörd så är det inte rena recept i boken utan tips på vad man kan det till. Men på deras blogg skriver de mycket om matlagningen så kombon där blir så bra.
  Titta gärna hur den är upplagd via länken där du kan provläsa den.
  Allt gott
  Annika

  SvaraRadera
 2. Ett ställe som fortfarande står på min besöks lista att besöka. Låter trevligt! Backagården däremot har jag också fikat på:))
  Ha det gott!

  SvaraRadera

Skicka en kommentar

När jag läser era kommentarer så värmer det ända in i hjärteroten.
Dina tankar, funderingar, egna erfarenheter, känslor.. inspirerar mig att fortsätta att berätta om mitt trädgårds liv.

Undrar du något eller har något önskemål om något som du vill att jag ska berätta om, så säg bara till. Jag svarar på era inlägg så snart jag kan :)

❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤

Om ni inte har en egen blogg och vill lämna en kommentar så går det bra. Välj bara profilen anonym innan ni klickar på publicera knappen.

Populära inlägg