Händelserik midsommar

Underbara Öland :)

Jaghoppas att ni alla har haft en mysig Midsommar afton.Vi firade Midsommar på Öland hos min svägerska med familj. Syskon med respektive och barn var där. 
Det var kul att träffa dem alla.Det är inte så ofta man gör det så det blir extra kul när det blir av. Vädret var typiskt midsomrigt. Dugg regn, uppehåll,sol om vart annat. Vi dukade upp inomhus för säkerhets skull. Blir så jobbigt att bära ut och in borden under måltidens gång ;)

Tanken var att vi bara skulle vara där över lunchen och sedan bege oss hemåt eftersom jag skulle jobba som idag men tiden rusade iväg som det gör när man har det trevligt men till slut var vi tvungna att åka hem.

Väl hemma så förberedde vi bubbelbadet och tog fram lite god dricka men vi kom inte längre..
För när jag stod vid datorn så började jag må dåligt, helt plötsligt, utan förvarning.. Minns att jag skulle gå iväg till toaletten sen minns jag inget mer förrän U stod över mig och undrade vad jag höll på med. Det tog en stund innan jag förstod var jag var.

För att göra historien kort så blev det ett akutbesök med diverse undersökningar. Allt såg ok ut så efter midnatt fick jag åka hem. Stor bula i pannan, ömt knä, nacke och rygg är det som vittnar om gårdagens händelse. Känner mig kymig men är glad för att det gick så bra som det gjorde. Kom undan med en jätte bula i pannan, svullet knä, öm nacke, huvud och rygg.
Tänk om det hade  hänt när jag cyklade (hua), eller om U inte varit hemma och "väckt" mig (jag drömde så gott så jag var inte glad i å bli väckt) så.. ja, vad hade hänt då?? Många fråge teckenhar kommit upp efter denna händelse men det gäller verkligen att ta vara på var dag och på varandra. Jag har det tänket annars med men det blev än tydligare efter denna händelse.

Jag skulle som sagt jobbat idag men så blev det naturligtvis inte och som tur är så regnar det ute så det blir lite enklare att mysa och ta det lugnt inne.

Jag hoppas att ni njuter till fullo av dagen och av varandra.

Ha det bäst!

Kommentarer

 1. Hoppas att du snart är frisk och kry igen! Skönt att det verkar ha gått bra trots några mindre blessyrer.

  Önskar er en fortsatt skön midsommarhelg!
  Elisabet

  SvaraRadera
  Svar
  1. Nu har det gått ett par dagar och jag känner mig nästan som innan . Jag hoppas att ni hade en skön Midsommar helg :)

   Radera
 2. Åå, fy så läskigt och en ordentlig tankeställare får man på köpet. Att jta vara på den tid man har känns viktig, för man vet aldrig när det är slut, det vet jag av erfarenhet, hade en sambo som åkte till jobbet och aldrig kom hem igen.....
  Vila och var rädd om dej och ta det lite lugnare sen! Ha en fin sommar!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja det var läskigt och man fick en lite påminnelse om att livet är skört.Jag är tacksam att det gick så bra som det gjorde för mig men vilken hemsk upplevelse du har haft! Värsta mardrömmen :(

   Jag önskar dig också en fin sommar, kram

   Jag önskar dig också

   Radera

Skicka en kommentar

När jag läser era kommentarer så värmer det ända in i hjärteroten.
Dina tankar, funderingar, egna erfarenheter, känslor.. inspirerar mig att fortsätta att berätta om mitt trädgårds liv.

Undrar du något eller har något önskemål om något som du vill att jag ska berätta om, så säg bara till. Jag svarar på era inlägg så snart jag kan :)

❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤

Om ni inte har en egen blogg och vill lämna en kommentar så går det bra. Välj bara profilen anonym innan ni klickar på publicera knappen.

Populära inlägg