Jag läste i tidningen ..



.. att det är Valborg idag. Det har jag totalt glömt bort, eller trängt bort (?).Bläddrade någon sida till och blev då påmind om deklarationen. Den har jag gjort min men inte sonen. Vi får göra det i em när jag kommer hem från "bedömning" och ev dom av läkaren..

Jag eller min kropp är inne i en mindre bra period så det blir inte mycket gjort här hemma. Det syns så väl inomhus när jag är kass. Städningen hamnar längst ned på listan..Jag är så glad för att tvättmaskinen är uppfunnen så jag kan hålla efter tvätten i alla fall. 

Trädgården är som tur vad, mer eller mindre självgående om man som jag kan bortse från ogräset och nu kan jag äntligen plocka in blommor i vaser så jag kan njuta av dem på nära håll utan att ligga på knä i rabatterna. Tulpaner, Lungört, Pärlhyacinter mfl. plockar jag in och sätter här och var (i röran). De hjälper till att förgylla vardagen.

Jag önskar er en riktigt skön Valborg och om jag orkar så kommer Maj månads bild på min blogg in i morgon :)

Ha det bäst!

Kommentarer

 1. Det är tur det finns blommor, som lyser upp vår vardag! Att plocka in blommor är väl gott för själen!

  Hoppas du snart mår bättre!
  Gunilla

  SvaraRadera
 2. Trädgårdspromenader kan få en på gott humör så man glömmer att man har ont. Buketter är som en vitamin kur. Fortsätt med det och skit i röran inne.
  Allt gott
  Annika

  SvaraRadera
 3. Tack för era uppmuntrande ord :)

  SvaraRadera

Skicka en kommentar

När jag läser era kommentarer så värmer det ända in i hjärteroten.
Dina tankar, funderingar, egna erfarenheter, känslor.. inspirerar mig att fortsätta att berätta om mitt trädgårds liv.

Undrar du något eller har något önskemål om något som du vill att jag ska berätta om, så säg bara till. Jag svarar på era inlägg så snart jag kan :)

❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤

Om ni inte har en egen blogg och vill lämna en kommentar så går det bra. Välj bara profilen anonym innan ni klickar på publicera knappen.

Populära inlägg