Tick,tock, tick, tock.. och ett tack :)


Ca 10 år gamla foton
För några veckor sedan tog vi med oss vårt golv ur till svärföräldrarna för om målning.
Min mans farfar gjorde detta till min man när han var liten och U fick då väljafärg...Brunt och guld skulle det vara. Helt i a ´la 70-tals anda.

När vi sedan flyttade ihop si så där 20 år senare så vart jag väl inte så där förstjust i den där klockan. Formen var väl ok men färgen!
Klockan hamnade aldrig i direkt blickfång.Försökte gömma den men hur lätt var det. Tryckte in den i olika hörn med diverse saker framför.

Nu när jag försökte hitta "före" bilder så fick jag leta i våra gamla album för att ni skulle få någon liten aning om hur den såg ut innan. Det var inte lätt och hitta bilder på den ska ni veta men den skymtade på några bilder och det är dem som ni ser här ovan.

När vi var och lämnade klockan så åkte vi till färghandeln och valde ut färgerna som den skulle ha. Jag ville att den skulle vara ljus och som tur vad så höll U med. Jag.. äh,vi valde en Äggskalsvit färg och sedan skulle lister och detaljer ha en ljusgrå ton.


Svärfar hade en del pyssel med att få iordning på henne. Spackling och målning i tre omgångar behövdes men oj vilken förvandling det blev!


Gulddetaljerna är borta och allt det bruna!


Nu står hon där i matplats/köket och skänker oss ett lugnt, skönt, tickande ljud och vid varje halv och hel timme slår hon med en vacker klang.

Tack svärfar för ett otroligt bra jobb.

Ha det bäst!

Kommentarer

  1. Så fint det blev! Jag avundas dem som är riktigt duktiga på att måla.

    Kram
    //Linda

    SvaraRadera
  2. Svärfar är så duktig och har stort tålamod. Tålamod är nog det som behövs mest för att slutresultatet ska bli bra

    SvaraRadera

Skicka en kommentar

När jag läser era kommentarer så värmer det ända in i hjärteroten.
Dina tankar, funderingar, egna erfarenheter, känslor.. inspirerar mig att fortsätta att berätta om mitt trädgårds liv.

Undrar du något eller har något önskemål om något som du vill att jag ska berätta om, så säg bara till. Jag svarar på era inlägg så snart jag kan :)

❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤

Om ni inte har en egen blogg och vill lämna en kommentar så går det bra. Välj bara profilen anonym innan ni klickar på publicera knappen.

Populära inlägg