Jobb, jobb...
Det jobbas frenetiskt i våra trädgårdar nu. Solen gör att vi människor och insekter har fått vår fnatt. I var Krokus surrar det och i var trädgård hörs diverse  olika vårljud. hammarsslag, sågljud någon grästrimmer(!) hörs en bit bort.Så klart man vill vara ute i detta vackra väder.Jag hoppas både för vår skull men även blommorna och insekterna skull att vi inte åker på något jätte bakslag. Jag vet att det skulle vara rätt så otroligt om vi INTE skulle få nåt bakslag  men man kan väl alltid önska? 

Ser på SMHI att det kan komma ett litet bakslag redan till helgen. Högst opassande! Det är ju nu på Lördag som vi ska få den årliga vårnings hjälpen . Enligt deras prognos så har vi snöblandat regn att vänta oss och +2 på Lördagen. Brr.. Blir att tända brasa utomhus som man kan gå och värma sig vid :S

Håller nu tummarna för att SMHI har fel. De har ju haft det förrut så varför inte nu? Om de nu skulle ha rätt så gäller det att passa på att njuta av solen medans den är framme så nu ska jag bege mig ut igen.

Ha det bäst!

Kommentarer

 1. Har oxå hört att d ska bli kyligare till helgen. Trist men nästan väntat. Väntar därför m att göra vid pallkragarna riktigt tills nästa vecka.

  Ha de gott!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hoppas att vi har hört fel. Kylan kan hålla sig borta nu tycker jag :)

   Radera
 2. Där fick du den perfekt bilden!
  Den försökte jag men lyckades inte.
  Härlig tid vi har nu.
  Allt gott
  Annika

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack! Det krävdes dock ett par bilder för att få till det. Skönt att man kör digitalt och inte har vanlig filmrulle längre.
   Allt gott till dig med Annika :)

   Radera
 3. Så fint du fångat biet. Kröp bland krokusarna efter en humla igår, men gav upp.
  Gäller nog att njuta av varje härlig dag nu, bakslag hör till.
  Ha det så gott
  Anette

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack, Anette! Ja, krypa bland krokusarna får man göra för att lyckas. Jag hoppas att ingen såg mig när jag "ålade" runt på gräsmattan när jag försökte få biet på bild ;)
   Ha de gott


   Radera

Skicka en kommentar

När jag läser era kommentarer så värmer det ända in i hjärteroten.
Dina tankar, funderingar, egna erfarenheter, känslor.. inspirerar mig att fortsätta att berätta om mitt trädgårds liv.

Undrar du något eller har något önskemål om något som du vill att jag ska berätta om, så säg bara till. Jag svarar på era inlägg så snart jag kan :)

❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤

Om ni inte har en egen blogg och vill lämna en kommentar så går det bra. Välj bara profilen anonym innan ni klickar på publicera knappen.

Populära inlägg