Solen har visat sig i ett par dagar nu. Helt underbart! Går nu mestadels runt med ett fånigt leende på läpparna. Känner ni igen er? :)

Med solen kommer värmen och på altanen blir det fort varmatnär solen är framme. Så dörren dit ut åker upp såfort man är hemma nu och i samma stund så har jag lust att stänga den...Altanen är just nu inte så mysig att vara på. Det råder oordning där nu. Ja milt sagt..
.Julgrupper, lökväxter, Olivträd, prydnadsgräs m.m står där ute i väntan på att få komma ut eller planteras.Kuddar till utemöblerna ligger i en hög, nätet ovanförbordet har fortfarande julpyntet kvar( måste ta bort det idag)..

När jorden reder sig utomhus så det går att gräva så kommer jag sätta  ut Hyacintlökarna. Första året som  brukar de inte bli så fina men med lite tålamod (och benmjöl) så får man ser dem blomma i full prakt år två :)

Jag ser fram emot att sakta men säker ta tillbaka min altan och få städa i ordning och pynta med nya fräscha blommor.  Jag önskar att jag hinner/orkar måla om soffan och bordet i år men det har jag önskat läänge nu så vi får väl se hur det blir med det.

Ha det bäst!

Kommentarer

 1. Svårt att se för mig med ett öga. Läser på Facebook.

  SvaraRadera
 2. Jaha, är det andra året hyacinterna är som bäst. Då ska jag leta på benmjöl och tänka ut en bra plats till dem.
  Ser dina katter och tycker de är så fina, alla tre!
  Min veranda ser nog ut som din altan, där finns alldeles för mycket som har vinterförvarats. Men vilken lycka sedan när vi får tömma och börja pynta!

  Kramar /Cia

  SvaraRadera

Skicka en kommentar

När jag läser era kommentarer så värmer det ända in i hjärteroten.
Dina tankar, funderingar, egna erfarenheter, känslor.. inspirerar mig att fortsätta att berätta om mitt trädgårds liv.

Undrar du något eller har något önskemål om något som du vill att jag ska berätta om, så säg bara till. Jag svarar på era inlägg så snart jag kan :)

❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤

Om ni inte har en egen blogg och vill lämna en kommentar så går det bra. Välj bara profilen anonym innan ni klickar på publicera knappen.

Populära inlägg