Ett tjockt, brunt...




.. kuvert låg och väntade på mig i brevlådan idag när jag kom hem. Hade först inte en aning om vad detta kunde vara men sen såg jag. Det stod: OBS! Frön ,på framsidan av kuvertet och då trillade poletten ned.


Det finns en facebook grupp som heter Odling & inspiration och där startas det frökedjor lite då och då och jag hoppade på en i December förra året och nu har kuvertet kommit  hem till mig :)

En hel del av fröerena som låg där i kände jag till. Några hade jag redan men så fanns det några guldkorn också så klart. Vissa hade jag inte en aning om vad det var för något så då vara bara att ta fram "paddan" och googla.Vad gjorde vi innan när Googel inte fanns ? ;)

Ett antal kuvert fick sin slutstation hos mig och ett antal kuvert skickar jag iväg med kuvertet till nästa person som står på listan.
Numåste jag inventera mitt krukförråd så jag har tillräckligt många för alla dess fröer. Ett kärt "besvär" kan jag lova :)

Ha det bäst!


Kommentarer

  1. Vilken kul grej!
    Jag hade nog haft svårt att välja.
    Ha det gott
    Annika

    SvaraRadera
  2. Underbart med frön!
    Roligt att välja bland allt som finns.

    Må väl!
    Helen

    SvaraRadera

Skicka en kommentar

När jag läser era kommentarer så värmer det ända in i hjärteroten.
Jag svarar på era kommentarer så snart jag kan.


Om ni inte har en egen blogg och vill lämna en kommentar så går det bra. Välj bara profilen anonym innan ni klickar på publicera knappen.