Bokrean 2015


Så där. Nu har jag gjort det som jag sa för ett par år sedan att jag inte kunde förstå folk att de gjorde. "Hur kan de strunta i att gå på den "riktiga" bokrean?Hur kan de sätta sig framför dator skärmen ett par dagar INNAN bokrean startar och beställa HEM böcker ?" 
Ibland tar det lite längre tid för mig att förstå människors agerande men nu har jag gjort det. Nu har jag satt mig framför skärmen och klickat hem ovanstående böcker från bokus.com och det känns... ok.

Ha en skön Söndag!

PS. Jag kommer inte låta bli att åka in och uppleva årets bokrea IRL ;) DS.

Kommentarer

 1. Visst är det något speciellt med att hålla i böckerna och leta IRL på rean men ganska skönt att kunna klicka hem dom också !
  Jag har så mycket trädgårdsböcker att jag måste rensa ut först innan det får komma in någon ny - men det är svårt att hålla sig.
  Javisst, får du låna bild - kul om du länkar !
  Ha det så gott !
  Kram/Isa

  SvaraRadera
 2. Nej då, nu går det ingen nöd på mig :D

  Jag har inte ens sett en bokkatalog, men de kanske inte dimper ner i brevlådan längre? Jag har inte varit inne på några nätbokhandlar heller. Försöker mest bli av med böcker och trädgårdsböckerna kommer till mig ändå direkt från förlagen. Skönlitteratur lånar jag elektroniskt från bibblan eller köper på nätet - det är så skönt att bara kunna klicka bort boken när den är färdiglöst. Tänk - jag som hade hur många bokhyllor som helst i förra hemmet. Men det blev för mycket att damma. Nu bor böckerna bakom garderobsdörrar och blir förre för varje utrensning. Bara de mest älskade bor kvar här hemma.

  Hoppas att du hittar några riktigt trevliga böcker!

  Kram
  //Linda

  SvaraRadera
 3. Här hemma minskar Skönlitteraturen. Mina favoritförfattare har sin plats i bokhyllan men de jag inte vill läsa fler ggr åker ut.Däremot så gillar jag fakta böcker och då allra helst de som handlar om trädgård.Det har blivit en del så jag kommer att få rensa ut så de nya får plats :)

  SvaraRadera
 4. Länge sen jag slutade gå på bokrean. Tyckte det började kännas sådär när det mesta faktiskt produceras just för reorna. Nu köper jag det jag vill ha när som helst på året och ofta från nätet.
  Hoppas du hittar nåt du vill ha och har en trevlig stund bland travarna IRL.
  Allt gott
  Anette

  SvaraRadera
 5. Hej. roligt att du var in och tittade hos mig. Du får jätte gärna skicka bilder från eran hall på min mail så får jag se hur den blev :) Fick några nya ideér och ska småjustera min ritning lite.. :)
  /Kitty
  dromgarden10@gmail.com

  SvaraRadera
 6. Här är en till som lite långsam av sig. När det kommer ett nytt mode så måste jag se det i två år innan jag köper - typ!
  Bra böcker du skaffat dig.
  Annika

  SvaraRadera

Skicka en kommentar

När jag läser era kommentarer så värmer det ända in i hjärteroten.
Dina tankar, funderingar, egna erfarenheter, känslor.. inspirerar mig att fortsätta att berätta om mitt trädgårds liv.

Undrar du något eller har något önskemål om något som du vill att jag ska berätta om, så säg bara till. Jag svarar på era inlägg så snart jag kan :)

❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤

Om ni inte har en egen blogg och vill lämna en kommentar så går det bra. Välj bara profilen anonym innan ni klickar på publicera knappen.

Populära inlägg