Vart har de tagit vägen?!!Vart har de tagit vägen? De var ju där i höstas! Skarpa, raka, rundade kanter som såg till att gräset höll sig där det skulle. Nu är kanterna borta och gräset håller på att sluka rabatterna!

Vilken tur för mig att vintern är så pass mild som den är här hos oss i Zon 1. Det är inga större problem att kanta till rabatterna med hjälp av en spade. Så det får bli dagens trädgårds sysselsättning!

Ha det bäst!Kommentarer

 1. Detta året har man verkligen kunnat trädgårdera under alla årstiderna, jag var ute och planterade julrosor igår... och upptäckte massor av vita, avbitna snödroppsknoppar. Fest för alla gnagare!
  Ha en bra vecka

  SvaraRadera
  Svar
  1. Vad är det för några som gillar snödroppar? Jag trodde inte att de var goda att smaska på... Jag önskar dig också en bra vecka :)

   Radera
 2. Alla dessa kanter som lever sitt eget liv och som aldrig håller sig där de ska någon längre tid - STOR igenkänning ;)

  Kram
  //Linda

  SvaraRadera

Skicka en kommentar

När jag läser era kommentarer så värmer det ända in i hjärteroten.
Dina tankar, funderingar, egna erfarenheter, känslor.. inspirerar mig att fortsätta att berätta om mitt trädgårds liv.

Undrar du något eller har något önskemål om något som du vill att jag ska berätta om, så säg bara till. Jag svarar på era inlägg så snart jag kan :)

❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤

Om ni inte har en egen blogg och vill lämna en kommentar så går det bra. Välj bara profilen anonym innan ni klickar på publicera knappen.

Populära inlägg