25 års jubileum


 Idag är det Tulpanens dag och inte nog med det. Tulpanens dag har 25 år Jubileum i år. Hipp hipp hurra:)Jag är redan inne på min tredje bukett Tulpaner för i år. Första köpte jag dagen innan Nyårsaftonen och den stod sig en hel vecka och då var det dags för nästa.

Jag vill helst inte att vasen på köksbordet ska stå där, tom, utan Tulpaner vid den här årstiden. Tulpanerna gör mig glad och det spelar ingen roll i vilka färger de har. De funkar till och med i gult ! ;)

Imorgon är det Fredag igen och jag är glad att det blev en kort vecka för mig. Det var jobbigare än vad jag trodde att jobba efter en tids sjukdom. Fredagen kommer som en räddning och på kvällen ska vi bubbla med ett par trevliga vänner. Perfekta starten på helgen känns det som. Vad ska ni hitta på?

Ha det bäst!

Kommentarer

  1. Tulpaner är ett måste nu när det är så mörkt och trist. Din blogg är fantastisk, riktigt kul att läsa.

    Hoppas att du får en fantastisk dag

    SvaraRadera
  2. Vad glad jag blir att du tycker om min blogg :) Jag önskar dig också en fantastisk dag!

    SvaraRadera

Skicka en kommentar

När jag läser era kommentarer så värmer det ända in i hjärteroten.
Dina tankar, funderingar, egna erfarenheter, känslor.. inspirerar mig att fortsätta att berätta om mitt trädgårds liv.

Undrar du något eller har något önskemål om något som du vill att jag ska berätta om, så säg bara till. Jag svarar på era inlägg så snart jag kan :)

❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤

Om ni inte har en egen blogg och vill lämna en kommentar så går det bra. Välj bara profilen anonym innan ni klickar på publicera knappen.

Populära inlägg