Rostiga Tanten


Innan julmarknaden åkte vi till Rostiga tanten. Vi har försökt innan att hitta dit men har då gett upp men det gjorde vi inte i Lördags och det var tur!


Efter att åkt på lite "kringel-krok" grusvägar så kom vi fram och möttes av denna välkomst skylt/kruka och..


.. detta par och ..


.. denna ,,robot?


Vid ett träd så satt en flicka försjunken i en bok.


När jag såg deras växthus så.. ja, vad ska jag säga? Skulle det stå i min trädgård när jag vaknar upp i morgon så skulle jag inte bli ledsen precis.Det var helt i min smak! 
Ser ni katterna på takåsen?


 Vart man än vände blicken så fann man finurliga, (o)funktionella,  vackra saker. I all fall tycker man det om man som jag älskar rostiga prylar. Det fanns även andra ( ej rostiga) inrednings saker  och jag ville nästan ha dem alla  men det går ju inte.


Jag fick nöja mig med  ett rostigt hjärta som nu står  i rabatten bredvid min favorit ros ...


.. Éden` som ännu blommar. Trots att det är November månad  :)

Tycker ni om rostiga prylar och ändå har tänkt åka upp till Norra Öland så måste ni allt besöka den Rostiga tanten. Hon har öppet helgerna fram till jul. 
Tyvärr så stänger nästan resten av Öland ned när sommar semestern är över. Vi letade febrilt efter något mysigt ställe att luncha på men " våra" sommarställen var stängda för säsongen. Trist. Det är ju så vackert att besöka Öland året runt men stängs butiker, caféer o dylikt så drar man sig för att åka uppåt men man får ta med sig en fika korg för att vara på säkra sidan för att man ska få mat i sig :)

Ha det bäst!

Kommentarer

 1. Vilket spännande ställe. Nu hinns det inte med men nångång i sommar måste det bli av och så järnåldersbyn på samma gång.
  Tack för tipset.
  Anette

  SvaraRadera
 2. Såg hennes saker hos Anna i somras. Hon som vann årets trädgård. Dit borde jag verkligen åka.
  Allt gott
  Annika

  SvaraRadera
 3. Vi var där under Skördefesten och jisses vad med vackra saker hon har. Man åker gärna tillbaka dit om så bara för att njuta.
  Ha det gott! Kram

  SvaraRadera

Skicka en kommentar

När jag läser era kommentarer så värmer det ända in i hjärteroten.
Dina tankar, funderingar, egna erfarenheter, känslor.. inspirerar mig att fortsätta att berätta om mitt trädgårds liv.

Undrar du något eller har något önskemål om något som du vill att jag ska berätta om, så säg bara till. Jag svarar på era inlägg så snart jag kan :)

❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤

Om ni inte har en egen blogg och vill lämna en kommentar så går det bra. Välj bara profilen anonym innan ni klickar på publicera knappen.

Populära inlägg