Grå Novemberdag och lite hjälp önskas :)Ros Eden
Ros Eden
Ros Summer song
Ros Summer song
Ros Chopin
Ros Kalmar
  
Tänk att vi nu är inne i November månad och det blommar ännu i trädgården! Min vinterjacka hänger ännu oanvänd i garderoben och jag har olika känslor för det.. Skönt att det är varmt men det känns otäckt på samma gång.. Vad händer? Varför är vädret som det är? :S

Jag såg att Stockholm fick snö igår och jag erkänner direkt att jag blev allt lite avis. Jag gillar verkligen snön. Längtar att få pulsa runt i den. Hoppas att vi får en snörik vinter men den får gärna vänta liite eftersom jag precis har lagt en rosbeställning hos Flora Linnea och jag vill hinna få ner dem i jorden INNAN ev snö kommer.

Lånad bild från Flora Linnea
1 st Awakening1 st Alchymist 1 st New Dawn

Två av dessa rosor ska planteras bakom den påbörjade muren. Tanken är att de ska klättra sig uppåt och häva sig över kanten så vi kan sitta i soffan och njuta av dess underbara doft. Frågan är vilka två som ska stå tillsammans och vilken som ska få ett eget "rostorn"? Vad tycker ni? Tar tacksamt emot era tips. Gubben och jag kommer inte överens :)Ha nu en underbar helg!Ps.Följ gärna Helt enkelt hemma hos mig på Facebook. Där läggs det in bilder, tips + annat som i regel inte hamnar i bloggen Ds
Kommentarer

 1. Jaha, man kan alltså fortfarande sätta rosor. Bra att veta, men vilken som ska få eget rostorn är inte lätt att avgöra. Själv skulle jag se till att få lång blomning och para ihop med tanke på det.
  Ha det så gott
  Anette

  SvaraRadera
 2. Rosor är underbart vackra och jag älskar doften! Jag hade en som blommande i förrgår. Har inte sett hur den ser ut nu när snön har tyngt ner den. Kanske blommar den ännu där under snöns!

  Kram
  //Linda

  SvaraRadera
 3. Ja tänk vilken underbar höst vi haft. Så härligt med blommande växter i november. Brukar ju inte vara så. Vi fick snö igår, men blötsnö som snart är borta igen. Ser fram emot kyla innan snön kommer så att den får stanna kvar.
  Ha en fin helg!
  Kram

  SvaraRadera

Skicka en kommentar

När jag läser era kommentarer så värmer det ända in i hjärteroten.
Dina tankar, funderingar, egna erfarenheter, känslor.. inspirerar mig att fortsätta att berätta om mitt trädgårds liv.

Undrar du något eller har något önskemål om något som du vill att jag ska berätta om, så säg bara till. Jag svarar på era inlägg så snart jag kan :)

❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤

Om ni inte har en egen blogg och vill lämna en kommentar så går det bra. Välj bara profilen anonym innan ni klickar på publicera knappen.

Populära inlägg